Kaymakamlık’tan evlere broşür…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Kaymakamlığı ilçede yaşayan ikametlere broşür dağıtarak koronavirüs salgını döneminde yapılmaması gereken davranışları Darıcalılara hatırlattı. Kaymakam Kara, Darıcalılara salgın döneminde hiçbir şekilde, doğum günü partisi, ev ziyaretleri, nişan, düğün, kına gecesi, altın günü vb. etkinliklerin düzenlenmemesi gerektiğini halk sağlığı açısından gerekli olduğunu vurguladı. Broşürde bu tür durumların saptanması durumunda vatandaşlara adli ve idari işlemlerin yapılacağı uyarısında bulunuldu.

“VAKALAR ARTIYOR”

Kaymakam Kara Kocaeli’nin 4 ayrı risk grubuna ayrıldığını İl genelinde nüfusa oranla en yüksek vaka sayısının Darıca’da görüldüğünü dikkat çekerek en riskli grup olan kırmızı renge (çok yüksek) dönüşmesinde ev ziyaretleri, nişan, yaş günü ve altın günleri gibi etkinliklerin vaka sayısında artışa neden olduğuna dikkat çekerek bu tür etkinliklerin yasaklandığını, uymayanların salgının yayılmasına neden olmaktan dolayı adli ve idari işlem yapıldığını belirtti. Kara ayrıca, vatandaşların maske, mesafe ve temizlik başta olmak üzere tedbirlere uyulmasıyla koronavirüsün üstesinden gelinebileceği gibi sokağa çıkma yasağı, işyerlerinin kapatılması ve sosyal hayatın sınırlandırılması gibi yaptırımlardan kurtulabileceğimizi vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakamlık’tan evlere broşür…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!