Bireysel çalışma ofisleri, Darıcalı gençlerin yeni adresi oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

‘Öğrenci dostu belediye’ uygulamalarıyla gençlerin her zaman yanında olan Darıca Belediyesi, gerek sınavlara hazırlanan gerekse de ders çalışmak isteyenler için bireysel çalışma ofislerini gençlerin kullanımına açtı. Modern ve konforlu çalışma ofislerinde ders çalışan gençler uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

Gençlere yönelik projeleriyle örnek olan ve bu alanda iki ödül alarak fark yaratan Darıca Belediyesi, gençlerden tam not alan bir projeyi daha hayata geçirdi. Kısa bir süre önce yapımı tamamlanarak hizmete açılan Rüstem Metin Yurttas Kültür Merkezi’ndeki çalışma ofisleri Başkan Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla gençlere tahsis edildi. Bireysel çalışma ofislerine dönüştürülen alana gelen gençler huzurlu ve sessiz bir ortamda ders çalışarak hem sınavlara hazırlanıyor hem de kitap okuyorlar. Gençlere ücretsiz olarak çay ve kek ikramında bulunulurken uygulama gençlerden tam not aldı.

GENÇLERE HAK ETTİKLERİ ORTAMI SUNUYORUZ

Gençlerin her zaman yanında olacaklarını ve onlara hak ettikleri huzurlu ortamı sunduklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak bütün projelerimizin merkezine gençleri koyuyoruz. Gençleri önemsiyor ve seviyoruz. Yaptığımız, hizmete açtığımız binalar, kültür merkezleri, spor kompleksleri; gençler gelirse ve kullanırsa bir anlam ifade ediyor. Rüstem Metin Yurttas Kültür Merkezi’mizi de gençlerin kullanımına sunduk. Sınava hazırlanan ya da bireysel olarak kitap okumak isteyen genç kardeşlerimizi rahat ve huzurlu bir ortamda ders çalışmaya, kitap okumaya davet ediyoruz. Çay ve kek ikramımızla de onlara hak ettikleri en güzel ortamı sunuyoruz. Gençlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bireysel çalışma ofisleri, Darıcalı gençlerin yeni adresi oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!