Darıca karanlıkta kaldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca’da bugün saat 15.00 sularında kesilen elektirik nedeniyle ilçenin merkezi yaklaşık 4 saat elektiriksiz kaldı. İddialara göre Tuzla Caddesi üzerinde yüksek gerilim hattına ait bir elektrik telinin kopması nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.

DARICALILAR TEPKİLİ

Bölge Haber’e konuşan Darıcalılar, “kar yok fırtına yok. Bu elektirik kesintisinin anlamış değiliz. Kentimizi yönetenlerden bu sorunumuza çözüm üretecek çalışmalar bekliyoruz” diye konuştu.

ANİ GİDİP GELEN ELEKTİRKLER CİHAZLARI BOZUYOR

Öte yandan ilçede sık sık giden elektirikler elektirikli cihazların bozulmasına neden oluyor. Bölge Haber’e konuşan bir Darıca sakini “Ağustos ayında kombi bozuldu. Servisini çağırdık tamiratını yaptırdık. Gerekçe elektriki kesintisi gösterildi. Servis onarım ücreti 400 TL. Sonra bir hafta önce yine kombimin beyni arızalandı. Servisini çağırdık tamirini yaptırdık. Elektrik kesintisinden ötürü 1000 TL ödedik.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca karanlıkta kaldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!