Başkan Bıyık, basınla sahurda buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Bıyık, basınla sahurda buluştu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bölge basınıyla sahur buluşmasında bir araya gelerek hem birlikte sahur yaptı hem de 3 yıllık çalışmaları değerlendirdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sahur programında bölge basınıyla bir araya geldi. Darıca sahilde yeni hizmete açılan konferans ve toplantı salonunda gerçekleşen programda basın mensuplarıyla birlikte sahur yapan Başkan Muzaffer Bıyık, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sahur buluşmasında görevdeki 3 yılını da değerlendiren Başkan Muzaffer Bıyık, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

3 YILDIR CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Göreve geldikleri günden itibaren 3 yıldır gece gündüz mesai kavramı gözetmeden Darıca için canla başla çalıştıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bugüne kadar hiçbir zaman ben demedim. Hep biz anlayışıyla hareket ettik. Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçemize uyum ve birlik içerisinde birçok önemli eser kazandırdık. Aynı şekilde sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerle de iş birliği içerisinde Darıca’mıza eserler kazandırıyoruz” dedi.

DARICA’NIN ULAŞIM PROBLEMİNİ ÇÖZÜYORUZ

Gazetecilerin ulaşım konusunda sorularını yanıtlayan Başkan Muzaffer Bıyık, “İlçemiz sürekli göç alan ve büyüyen bir yer. Dolayısıyla ulaşım en önemli önceliklerimizden biri. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Darıca’nın ulaşım sorununu çözmek için çalışıyoruz. Tuzla-Bayramoğlu bağlantı yolu ile ilçemize yeni bir giriş çıkış noktası kazandıracağız. Osmangazi Mahallemizdeki Aşıroğlu köprüsünün yanına yaya geçidiyle birlikte ikinci bir köprüyü daha yapacağız. İhalesi ve yer teslimi yapıldı. Kısa sürede başlayacak. Sırasöğütler Mahallemizde Sanayi Caddesi ile yeni bir giriş çıkış daha açacağız. Eskihisar-Darıca bağlantısını da hayata geçirdik. Tabi bunların yanında en önemli proje olan Darıca-Gebze Metrosu 2023 yılında tamamlandığında ilçemizdeki trafik sorununu çözmüş olacağız” diye konuştu.

DARICA MODERN BİR ŞEHİR OLUYOR

Darıca’nın her alanda modern ve marka bir şehir olması için çalıştıklarını ve bu yönde projeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Millet Bahçesi, Darıca sahili ve Bayramoğlu Balyanoz Koyu’ndaki çalışmalarımızla Darıca’nın cazibesini arttırdık. İlçemizin her alanda modern ve marka bir şehir olması için çalışıyoruz. Kültür sanat alanından spora, alt ve üstyapı çalışmalarına kadar her alanda canla başla çalışıyoruz. Yeni yatırımlarla ilçemizi çekim merkezi haline getiriyoruz” dedi.

GAZETECİLERE OSMANLI ŞERBETİ İKRAMI

Soru cevap kısmında basın mensuplarının sorularını da tek tek yanıtlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gazetecilerle bir arada sahur yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen sahur buluşması hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken program sonunda Başkan Muzaffer Bıyık, basın mensuplarına geleneksel Osmanlı şerbeti ikram etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Bıyık, basınla sahurda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!