Bıyık: ‘Şehit ve gazilerimize minnettarız’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, şehit aileleri, gaziler ve yetimlerle iftar yaptı. Misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Muzaffer Bıyık, “Buradaki şehit yakınlarımıza ve gazilerimize Türk milleti adına minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunmak istiyorum” dedi.

Darıca Belediyesi ve Darıca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği, şehit yakınları gazileri ve yetimleri bir araya getirdi. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık ile birlikte Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Darıca İlçe Kadın kolları Başkanı Selma Gülenç, ilçe protokolü, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ile şehit yakınları, gaziler ve yetimler katıldı.

ŞEHİT YAKINI VE GAZİLERİMİZİN

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, iftar sonrası yaptığı selamlama konuşmasında şehit aileleri ve gazilere minnettar olduklarını ifade ederek “Bizi güçlü kılan en önemli unsur; tarihimizin her döneminde, vatan için kendi canlarını hiçe sayan kahramanlar yetiştirebilmiş olmamızdır. İşte bugün burada kahramanlarla ve onların emanetleriyle bir arada olabilmekten dolayı mutlu ve gururluyuz. Şehitlerimizin kutsal emanetlerinin ve gazilerimizin her zaman bizim başımızın üstünde yeri var. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Darıca’da bulunan şehit yakınlarını, gazi ve gazi yakınları ile yetim ve öksüzlerimizi sürekli evlerinde ziyaret ediyor, en ufak dertlerini kendi derdimiz gibi kabul edip çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu bizim sizlere borcumuz. Borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebiliyor, yaşadığınız acıları bir nebze de olsa hafifletebiliyorsak ne mutlu bize. Allah şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve kıymetli yavrularımızın ayağına taş değdirmesin” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bıyık: ‘Şehit ve gazilerimize minnettarız’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!