Alişan Kapaklıkaya Darıcalılarla buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Alişan Kapaklıkaya Darıcalılarla buluştu

Darıca Belediyesi’nin düzenlediği 2. Darıca Kitap Fuarı kapsamında konuk ettiği Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya, Darıcalılarla buluştu. Darıcalılar için önce kitaplarını imzalayan Kapaklıkaya, daha sonra konferans verdi.

Darıca Belediyesi, 21 Mart Pazartesi günü açılışı yapılan ve 9 gün sürecek 2. Darıca Kitap Fuarı kapsamında pek çok yazarı ilçe halkıyla buluşturacak. Bu etkinlikler kapsamında fuar açılışı sonrası Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya, Kapalı Pazar alanında alanında okuyucuları ile imza gününde bir araya geldi.

ÖNCE İMZA GÜNÜ SONRA SÖYLEŞİ

Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Kapaklıkaya, aynı günün akşamı ise Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezinde  “Kendini Yeniden Başlat” isimli seminer ile ilçe halkının karşısına çıktı. Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya, salonu dolduran vatandaşlara yönelik unutulmaz bir sunum gerçekleştirirken verdiği örneklerle süslediği konuşmasında hem eğlendirdi hem hüzünlendirdi.

DARICA KÜLTÜR SANAT ŞEHRİ OLACAK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da salonu dolduran vatandaşlara selamlama konuşması yaparak Yazar Alişan Kapaklıkaya’ya teşekkür etti. Darıca’nın kültür sanat şehri olması adına çalışmaların devam ettiğini ve kitap fuarını önemsediklerini kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, kitap fuarını geleneksel hale getirerek her yıl düzenleyeceklerini belirtti. Başkan Muzaffer Bıyık, daha sonra Alişan Kapaklıkaya’ya günün anısına hediye takdiminde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alişan Kapaklıkaya Darıcalılarla buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!