Âşık Veysel Unutulmaz Türküleriyle Anıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Âşık Veysel Unutulmaz Türküleriyle Anıldı

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Gölcük Belediyesi iş birliğinde düzenlenen konser akşamında, büyük usta Aşık Veysel türküleriyle anıldı

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gölcük Belediyesi ve kısa adı Türkü-Der olan Kocaeli Anadolu Türkülerini Yaşatma ve Tanıtma Derneği iş birliğinde Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezinde gerçekleşen konser akşamına İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu ile türkü seven sanatseverler katıldı.

UNUTULMAZ ESERLER

Ölümünün 49. yılında Aşık Veysel’i türküleriyle anmak amacıyla gerçekleşen konser akşamında Şef Perihan Karakurt yönetimindeki Türkü-Der Halk Müziği Korosu, Aşık Veysel’in unutulmaz eserlerini sazlar eşliğinde seslendirdi. 10 eserin yer aldığı konserin sonunda Şef Perihan Karakurt’a çiçeğini Başkan Sezer, sunucu Murat Şahin’e de çiçeğini İl Müdürü Taşdelen takdim etti. Taşdelen ve Sezer koro heyetine ve sanatseverlere katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Âşık Veysel Unutulmaz Türküleriyle Anıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!