Veliyi taciz eden mesajlar…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinde bulunan bazı özel eğitim kuruluşları tarafından yaklaşan kayıt dönemi ve yeni eğitim öğretim sezonu öncesi velilere atılan SMS mesajları, bildirim ve tanıtım amaçlı aramalar adeta siber taciz ve zorbalığa dönüşmüş durumda… Veliler, bu kabustan bir an evvel kurtulmak istiyor. Üstelik iddialara göre bazı velilerin ilgili eğitim kurumularını telefonla arayıp, mesaj atıp “artık yeter bana mesaj atmayınız” demelerine karşılık yine de mesajlar geliyor, aramalar sürüyor. Veliler bu tacizin sonlandırılmasını istiyor. Öte yandan da özel eğitim kuruluşlarına kendi özel cep telefonlarının nasıl ulaştırıldığını da merak etmiyor değil…

VELİLERİN GSM NUMARALARINI MİLLİ EĞİTİM GÖREVLİLERİ Mİ ULAŞTIRIYOR?

Son günlerde yaygınlaşan bu tacizle ilgili olarak velilerin merakını çeken bir nokta daha var. O da kendilerine ait özel cep telefon numaralarının kim tarafından bu eğitim kurumlarına ulaştarıldığı oluyor. Bölge Haber Gazetesine konuşan veliler “Merak ediyorum bizlerin telefon numaralarını kim ulaştırıyor bu eğitim kurumlarına. Ancak şunu belirtmeliyiz ki çocuklarımızın gittiği okullarda kayıtlı telefon numaralarımız var. Acaba Milli Eğitim Müdürlükleri çalışanları tarafından mı bu numaralar bu eğitim kuruluşlarına bir amaç doğrultusunda gönderiliyor?”

Veliler, bu sanal tacizin ve siber zorbalığın bir an önce bitirilmesini ve ilgili kurum ve kuruluşların harekete geçmesi yönünde beklentileri olduğunu sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Veliyi taciz eden mesajlar…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!