Valli Yavuz’dan açıklama

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Valiliği’nden bugün ve yarın için şidettli yağış olabileceği uyarısı yapıldı. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada vatandaşların gerekli tedbirleri alınması istendi. İşte Valilik’ten gelen o açıklama:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; halen Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde aralıklarla devam eden kar sağanaklarının, bu akşam geç saatleri kadar devam edeceği bildirilmiştir. Bugün (16.02.2021) gece saat:23.59’a kadar devam edeceği bildirilen yoğun kar yağışının yer yer (10/30 cm) olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, buzlanma, don ve tipi olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması, zorunlu hallerde de şahsi araçlar yerine toplu taşıma araçlarının tercih edilmesi önemle rica olunur. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”

Kocaeli Valiliği , Meteoroloji kaynaklı hava tahmin raporuyla ilgili Kocaeli sakinlerine yaptığı duyuruyu sosyal medya hesabından da paylaştı.

 

                         

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Valli Yavuz’dan açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!