Türk Futbolu İçin Dev İşbirliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

2. Amatör Küme şampiyonu Gebze Birlik Futbol Külübü Başkanı Şener Yılmaz ile 3 lig takımlarından Ağrıspor’un başkan yardımcısı ve transfer komitesi başkanı Adem Doğrul iki kulüp arasında çok önemli protokole imza attılar.

İki kulüp arasında transferlerde prensip ve centilmenlik protokolü imzalandı.

Bölgemiz futbolunun gelişimine önemli katkılar ve yatırımlar gerçekleştiren iki spor adamının kulüpleri adına attıkları imzalar bölgemiz ve Türk futbolunun gelişimine önemli katkı sağlayacak olan bir gelişme olarak değerlendirildi.

İkili görüşme ve protokolün imzalanmasının sonrasında detayları açıklayan Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz “ Bölgemiz futbol dünyasına yıllarca gerek oyuncu, gerekse yönetici olarak önemli katkılar sağlayan, iş dünyamızın genç ve başarılı isimlerinden, sporun ve sporcunun dostu, destekçisi, 3. Lig temsilcisi Ağrıspor’un kulüp başkan yardımcısı ve transfer komitesi başkanı, Doğru Hidrolik firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adem Doğrul ile yaptığımız görüşmeler sonrası Ağrıspor ve Gebze Birlik Futbol Kulübü arasında prensip ve centilmenlik protokolünde anlaşma sağladık.

Her iki kulübün ve Türk futbolunun menfaatlerine hizmet etmek amacı ile vardığımız mutabakat sonucu 3 Lig temsilcisi Ağrıspor ve Kocaeli 1.Amatör Küme temsilcisi Gebze Birlik FK futbolcu transferleri konusunda iş birliği yaparak birbirlerine kolaylık sağlayacak.

Yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve Türk futboluna kazandırılması, mevcut kadrolardaki umut vaat eden futbolcuların her iki kulüp arasındaki transferleri konusunda her türlü kolaylığın sağlanması yolu ile Türk futbolunun güzide iki temsilcisinin daha üst liglerde bölgelerini ve ülkenizi temsil etmesine olanak sağlamayı hedeflediğimiz bu adımın hayırlı olmasını diliyoruz.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk Futbolu İçin Dev İşbirliği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!