PTT’de kargo çilesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bu günlerde PTT Kargo ile ürün gönderimi yapmak isteyenler hayatlarının belki de en büyük hatasını yaşıyor.
İnsana böyle bir hata yaşanmasına neden olan PTT gibi güzide bir kurumun ne yazık ki bazı çalışanlarının adeta
vurdumduymazlığından kaynaklanıyor. Dediğimiz gibi bazı çalışanları gerçekten çok üstün bir performansla çalışıyor, bazıları da ne yazık ki diğer üstün gayretle çalışanların gölgesinden istifade etmeye çalışıyor gibi bir durum gözleniyor. Bu düşüncelerin temelinde ise PTT’nin İç Anadolu kentlerinin birinden 30 Eylül 2020 tarihinde verilen yöresel yiyecekler ürünün 7 Ekim 2020 tarihi ulaşmasına rağmen halen PTT’nin Darıca Şubesi’ne ulaştırılmamış olmasından kaynaklanıyor. PTT görevlileri ile yapılan görüşmeler sonucunda kargo numarası verilen ürünün PTT’nin Gebze Dağıtım Şubesi’nde Darıca’ya gönderilmeyi beklediği görülüyor.

KARGO SAHİBİ BEN KENDİM TESLİM ALMAK İSTEDİM VERMEDİLER
Öte yandan Bölge Haber Gazetesi’ne konuşan kargo sahibi “Öğrendim ki 7 Ekim 2020 tarihinde PTT’nin Gebze Dağıtım Şubesi’ne gittiğimde söz konusu paketin orada olduğunu bir daha görevlilerin Darıca şubesine ulaştırmasının zahmetini yaşatmamak için kendim teslim almak istedim. Ne yazık ki giriş katında bulunan masaların birinde yanındaki görevlilerle kahkaha atarak adeta mesaisini doldurma gayretinde eda ile bir süre beni beklteip muhabbetini bitirdikten sonra derdimi anlattım. Kargo maceramı anlattıktan sonra ürünü burada teslim almak istediğimi söylediğmde ne yazık ki “ürünününüz bulamıyoruz” yanıtını aldı. Kargo sahibi “seri numarasını verdim. lakin görevli ‘ulaşamıyoruz’ yanıtını verdi.  Üstelik, halen görevli bir hafta sonra ulaştırabileceklerini söylüyor. Eğer bir hafta sonra ulaştıracaklarsa bugün ayıon 7’si bir hafta sonra 14 Ekim olur. Eğer kargo görevlisinin iddia ettiği gibi 14 Ekim’den önce teslim edilmezse ürün en aşağı 14 günde teslimat yapılmış oluyor. Bu ayıp değil midir?
Bu durum PTT gibi güzide bir kurumun hizmet anlayışına yakışıyor mu?” diye çekincelerini dile getirdi. Ancak söz konusu kargonun 29 Eylül tarihinde kargoya verildiği  2 Ekim’de Gebze PTT Kargo Bölümü’ne teslim edildiği 9 Ekim’de de sahibinin ana kargo dağıtım merkezine gelerek teslim aldığı öğrenildi. Tabi içindeki kimi ürünlerin bozulduğu kimi ambalajlı ürünlerin yırtıldığı kimi tenekelerin de delindiği bir kargo paketi alarak….
PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜ BU REZALETİ BİLİYOR MU?
Öte yandan Bölge Haber Gazetesi şu ana kadar 7 -8 günde bir ürünün sahibine teslim edilmemesi konusuyla ilgili olarak PTT Kocaeli Başmüdürlüğü’nün şu sorulara vereceği cevabı bekliyor. Eğer, bir otobüse ücreti karşılığında ürün verilmiş olmas sadece Kocaeli’ne ulaştırılması 1 günü buluyor. PTT Kocaeli Başmüdürlüğü nasıl 8 günde ulaştırır?

PTT Gebze Kocaeli Başmüdürlüğü önünde yoğun kuyruklar oluşuyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PTT’de kargo çilesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!