Maya Grup Teknoloji’den Esnaf Ve Sanatkarlar Odasına Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Maya Grup Teknoloji ekibi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir’i makamında ziyaret etti.

 Maya Grup Teknoloji Kurucusu çalışma arkadaşlarıyla birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alper Demir’i ziyaret ederek bir araya geldiler. Gerçekleşen ziyarette Malkoçoğlu, Gebzespor ile ortak çalışma olarak başlatmış oldukları ‘Birlikte Başaracağız’ kampanyasının detaylarından bahsetti.

Başkan Demir; “Başlatılan bu kampanya Gebzespor’un ehemmiyeti ve geleceği için oldukça önemli. Biz Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak 4 bin üyemizle birlikte başlatılan bu birlik kampanyasına destek olmaya hazırız. Diğer odalarımızla birlikte düzenleyeceğimiz kahvaltı organizasyonuyla bu #birliktebaşaracağız kampanyasını büyütebiliriz. Odamızda bulunan üyelerimize kısa mesaj göndererek Gebzespor farkındalığı oluşturabiliriz. Böylelikle tüm esnaflarımız bu kampanyaya elinden geldiğince destek verebilir. Gebze ve Gebzespor’umuz için, birlikte başarmak için sizde bu kampanyaya canı gönülden destek vermelisiniz. Maya Grup Teknoloji’ye böyle bir kampanya başlattıkları ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Maya Grup Teknoloji’den Esnaf Ve Sanatkarlar Odasına Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!