Birlikte Başaracağiz!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Birlikte Başaracağiz!

            Gebzespor ve Maya Grup Teknoloji tarafından düzenlenen basın toplantısı gerçekleşti.

            Gebzespor’un reklam kampanyası dahilinde hazırlamış olduğu basın toplantısı Maya Grup Teknoloji binasında gerçekleşti. Gerçekleşen basın toplantısına; Gebzespor Başkanı Resul Tat, Başkan Vekili Sinan Yücel, Şaban Yılmaz, Stat ve Protokol Sorumlusu Vefa Özcan, Altyapı, Taraftar, Üye ve Kulüp İşleri Sorumlusu Hüseyin Eren, Medya ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nilgün Erol, Pazarlama Sorumlusu Harun Eyüpoğlu katıldı.

            Gebzespor’un etkileşim alması ve şampiyona olmak adına ‘birlikte başaracağız’ sloganıyla başlatılan reklam kampanyasının detaylarına dair konuşmalar yapılırken öbür yandan medyanın Gebzespor’a göstermiş olduğu destek günün anlam ve önemine örnek oldu.

ORTAK GAYEMİZ GEBZESPOR

            Gebzespor adına başlatılan kampanya detaylarının konu edinildiği basın toplantısının açılış konuşmasını Gebzespor Başkanı Resul Tat gerçekleştirdi. Yapılan kampanyada basının desteğinin önemini belirten Başkan Tat; “ Gerçekleştirmiş olduğumuz kampanya Gebzespor kadar bizim içinde oldukça önemli. Takımımızın bir yerlere gelebilmesi adına bir önceki yönetim belli bir emek sarf etmiş durumda bizim de isteğimiz Gebzespor için elimizden gelenin daha da fazlasını yapabilmek. Bu anlamda yapılan çalışmalara halkımız kadar siz değerli basın mensuplarından da destek beklemekteyiz. Gebze’nin topraklarında yetişmiş ve hala yetişmekte olan neslimize daha güzel imkanlar bırakmak hepimizin ortak paydası olmalı. Hepimizin düşünceleri birbiriyle uyuşmayabilir belki, yalnızca bizi bir araya getirebilecek temel gayelerimiz birbiriyle örtüşebilir. Bu gaye hiç şüphesiz ki Gebzemizin dört bir yanda en iyi şekilde anılması olabilir. Gayemize destek vermesi namına gerek iş adamlarını gerek ise Gebzeli vatandaşlarımızın desteğini bizlere vermesini talep ediyoruz.” dedi.

HEDEFİMİZ DİJİTAL MEDYA

            Tat’dan sonra konuşan Maya Grup Teknoloji Kurucusu Fatih Malkoçoğlu dijital medyanın önemini dile getirdi. Malkoçoğlu; “Artık geleneksel medyadansa dijital medya daha fazla rağbet görüyor. İstatiksel olarakta kanıtlanmış olan bu rağbeti hiç şüphesiz dijital medya kazanıyor. Maya Grup Teknolojinin asli amacı fenomen ve influencer yetiştirmek, onların menajerliğini üstlenmek. Biz asli amacımızın dışında ekmeğini yediğimiz şehrin takımı olan Gebzespor’a karşı da desteğimizi her şekilde gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Hedefimiz, vizyonumuz ve misyonumuz her ne kadar dijital medyaya daha yatkın olsa da bu şehrin güzide takımını desteklemek adına her alanda güzel işler başarmaya çalışacağız. ” dedi.

BİRLİKTE BAŞARMANIN TEMELİNDE BİRLİK OLMAK YATAR

            Birlikte başarmanın temelinin birliği sağlamakla gerçekleşeceğini belirten Stat ve Protokol Sorumlusu Vefa Özcan; “Burada toplanma nedenimiz başlatmış olduğumuz reklam kampanyasını siz sevgili basın mensupları ile paylaşmak. Biliyorsunuz ki bizim temel amacımız Gebzespor’u Gebze halkına mal etmek, kurumsal kimliğimizi yapmış olduğumuz anlaşmalar dahilinde sağlam bir yapı haline getirmek. Birlikteliğimizi sağlayıp Gebzespor lobisinin güçlenmesini sağlamak ve sportif başarı sağlanmasında katkıda bulunmak. Bu temel amaçları gerçekleştirmek adına reklam alanında Maya Grup ile ortak çalışma halindeyiz ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza haber değeri taşıyan her konuda destek vermeye hazırız. Evet sevgili arkadaşlar, ‘Birlikte Başaracağız’ hashtagi Gebze halkının, taraftarının, siyasetçisinin, basınının Gebzespor’a desteğini hissettirmesi adına başlatmış olduğumuz kampanyamızın sloganıdır. Gebzespor ne kadar çok destek görür ise o kadar çok güçlenir. Birlikte başarmanın temelinde birlik olmak yatar. Birlik olmak namına desteğinizi bekliyoruz.” dedi.

TEK BİR BEDENDE TEK BİR YÜREK

            Gebzespor Sosyal Medya Sorumlusu Bahattin Demircan, gerçekleştirdikleri reklam kampanyasına dair; “ Birlikte başaracağız hashtagi geliştirmekte olduğumuz projelerden yalnızca biri. Bu hashtagi kullanarak yapmış olduğumuz videolar, gönderiler veyahut yazılı paylaşımlar ile etkileşim alarak Gebzespor ile birlikte şehrimizin de adını duyurmak niyetindeyiz. Bu hashtag Gebzespor camiasını kapsamakla birlikte, tüm Gebze halkına ithafen oluşturulmuştur. Kampanyamız tek bir bedende tek bir yürek olmamız adına oldukça önemlidir. Gebzesporumuz ne kadar duyulursa mevcutta olan marka değeri o kadar artacaktır.” dedi.

ÇÜNKÜ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

            Gebzespor Başkan Vekili Sinan Yücel çıkmış oldukları yolda destek görmek istediklerini belirtirken; “Gebze camiası, Gebzespor gibi önem ve kıymet taşıyor bizim için. Biliyorsunuz ki Gebzespor son dönemlerde belli bir düşüş yaşadı. Reklam alanındaki çalışmalarımızın temel amacı, gösterilecek olan destekle birlikte mor menekşemizin motivasyon gücünü arttırmak. Yükselen motivasyon hiç şüphesiz ki beraberinde galibiyeti de getirir. Çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin desteğini görmek Gebzespor kadar biz yönetim kurulunu da oldukça mutlu eder. Çünkü biliyoruz ki birlikten kuvvet doğar. Çünkü birlikte başaracağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Birlikte Başaracağiz!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!