Marmara Sosyete Pazarı hizmete girdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Mobilyacılar Çarşısı’nda hizmete giren Marmara Sosyete Pazarı, markalı ürünleri piyasanın altında fiyata satma hedefiyle yola çıktı.

D-100 karayolu üzeri Beylikbağı mevkiinde hizmet veren Gebze Mobilyacılar Çarşısı Yönetim kurulu başkanı Erdal Ayaydın,dün  düzenlediği basın toplantısında hem çarşı hem de yeni hizmete açtıkları Sosyete Pazarı hakkında bilgi verdi.

Sosyete pazarı herkese hitap ediyor

Erdal Ayaydın, Marmara Sosyete Pazarı’nın her kesime hitap ettiğini belirterek, “Bizim amacımız markalı ürünleri halkımıza ucuz fiyatla buluşturmak. Bunu da kendi kar marjımızdan düşerek yapacağız. Giyimden zücaciyeye, ev  tekstilinden aksesuarlara kadar geniş bir ürün yelpazemiz bulunmaktadır” dedi.

Mobilyacılar çarşısında 45 işyeri var

Gebze Mobilyacılar Çarşısı’nda ise 40 tanesi üretici firma olmak üzere 45 mobilya mağazası olduğunu kaydeden Erdal Ayaydın, Çarşı bünyesinde 300-350 kişiye istihdam sağlandığını kaydetti. Müşteri memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Ayaydın, salgına yönelik de her türlü önlemi aldıklarını sözlerine ekledi.

Ayaydın, toplantının ardından gazetecilere pazarı gezdirerek bilgi verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Marmara Sosyete Pazarı hizmete girdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!