Malkoçoğlu ailesinden Emlak Ofisi….

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Türkiye’nin önde gelen Malkoçoğlu ailesinin Gebze’de yaşayan fertlerinden işadamı Sedat Malkoçoğlu’un oğlu Fatih Malkoçoğlu Gebze’de  “Altın Emlak” isimli emlak ofisini hizmete açtı. Gebze Arapçeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No 725 1/A’da faaliyete başlayan Altın Emlak’ın açılışına İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı avukat Burak Uluköylü’nün yanısıra iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ayrıca çeşitli kurum kuruluş temsilcileri de koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle Sedat Malkoçoğlu’nu  ve genç girişimci Fatih Malkoçoğlu’nu  arayarak “hayırlı olsun” temennisinde bulunarak “tebrik” etti.

SEDAT MALKOÇ’TAN  TEŞEKKÜR

Öte yandan Sedat Malkoçoğlu “ Bu ilk  günümüzde bizleri gerek ziyaret eden gerekse telefonla arayan çiçek yollayan tüm eş  ve dostlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz” diye konuştu.

EMLAK DÜNYASI GELECEKTEN UMUTLU

Öte yandan  emlak dünyası ise sektörün geleceğinden umutlu. Geçtiğimiz yıllarda artan döviz kuru, ve faiz oranlarının yükselmesiyle zor dönem geçiren emlak sektörü temsilcileri bu durumun “önümüzdeki günlerde piyasalardaki yeni gelişmeler doğrultusunda düzeleceği” inancını taşıyor.

Dileyen Altın Emlak’a  0 262 642 70 61 nolu telefondan ya da gebzemerkez @ altinemlak.com.tr adresinden ulaşabilir ya da www.altinemlak.com.tr web sitesinden ziyaret edebilir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Malkoçoğlu ailesinden Emlak Ofisi….

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!