KOGİDEF’ten açıklama

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kısa adı KOGİDEF olan Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, gazeteci Nazım Alpman’ın Topal Osman ile ilgili yaptığı açıklamaya karşı yanıt verdi. Elmas yaptığı paylaşımda şu ifadeye yer verdi:

” Bu vatana , bu millete Gönül vererek hizmetler yapmış, Mustafa kemal Atatürk’ün çanını emanet ettiği ve aynı zamanda yaverliğini yaptığı, vatan uğruna gönüllü olarak savaşlara katılarak ,canı pahasına mücadele eden Milis yarbay Topal Osman ağa düşmanlığı neden, bu saygısızlık ve hazımsızlık ve konuşmalarınızla egonuzu tatmin edebilirsiniz Ama unutmayın bu memleketin ,çok topal Osmanları var. Haddini aşan yazıların ve hakaretlerin için, bu camiadan özür dile Nazım ALPMAN Tarih yalan söylemez, sadece yanlış yazılır ,yanlış yazanlar utansın. Topal Osman ağa VATAN uğruna yola çıkmış, milli kahramandır. Mustafa kemal Atatürk ‘ün en yakın ve güvendiği silah Arkadaşıdır. Osman ağa vatan İçin can almış can vermiş bir GİRESUN ‘un evladı ve kahramanıdır. Gönüllü alaylar kurmuş ve cepheye gitmiş bir kahraman sizler gibi kendini bilmez densizlerin ,destursuz ağzına alacağı kahramanlar değil Türkiye cumhuriyetinin , bayrağına kanlarının rengini veren şehitleridir. Bir topal osman gider bin topal osman gelir Nazım ALPMAN Gönüllü alaylarını yanina alıp ve AFYONKARAHİSAR ‘da 42 ve 47 nci alaylarını ŞEHİT vermiş milis yarbayın adıdır Topal Osman Nazım ALPMAN Sizi demiyorum,seni ve birgün gazetesini kendi adıma ve bütün GİRESUN camiası adına kınıyorum Bu vatan için canını veren GİRESUNLU milis yarbay topal Osman ağa ,silah arkadaşlarına ve vatan için canını veren aziz şehitlerimiz sizlere minnetarız. Ruhlarınız şaad mekanlarınız cennet olsun..”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KOGİDEF’ten açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!