Karatede Darıca farkı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, 14-15 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen Uluslararası Çanakkale Open Karate Turnuvası’nda 6 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük kazanarak turnuvaya ambargo koydu.

Olimpiyatlarda Milli Sporcusu Eray Şamdan ile Türkiye’ye karate branşında ilk altın madalyayı getiren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, karatede başarısını sürdürüyor. 14-15 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen Uluslararası Çanakkale Open Karate Turnuvası’nda 5 ülkeden 550 sporcunun ter döktüğü şampiyonada adeta Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü rüzgarı esti.

6 BİRİNCİLİK, 3 İKİNCİLİK, 4 ÜÇÜNCÜLÜK

Yıldızlar, Ümitler ve Gençler kategorisinde turnuvaya katılan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Ferdi Kumitede 6 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük kazanarak turnuvaya ambargo koydu. Aynı şekilde takımlarda da Yıldız Erkek takımı birinci, Ümit Erkek A Takımı birinci, Ümit Erkek B Takımı üçüncü ve Genç Kız takımı da üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti.

BIYIK’TAN BAŞARILI SPORCULARA TEBRİK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da başarılı sporcuları tebrik ederek “Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü olarak ne kadar gurur duysak az. Milli Sporcumuz Eray Şamdan ile karatede olimpiyatlarda büyük bir gurur ve sevinç yaşadık. Yeni Eray’lar yetiştirmek için canla başla çalışıyoruz. Çanakkale Open Karate Turnuvası’nda karate takımımızı ve antrenörlerini elde ettikleri başarıdan dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karatede Darıca farkı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!