İsyancı sağlıkçılara tepki yağıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Koronavirüs salgının yaşandığı şu günlerde Türkiye’de sağlıkçıların büyük bir bölümü sağlıkçıların sağlık hizmeti verme konusunda canla başla çalıştığı şu günlerde Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nin bazı personeli adeta “görev istemeyiz” diye kazan kaldırdı. Üstelik bu kazan kaldıran sağlkıçlıra Acil Servis, Yoğun Bakım Ünitesi’nde çalışanlar değil. Geçtiğimiz yıllarda Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde kurulan “Evde Sağlık Hizmeti” çalışanları…. Oldukça trajik olan bu olayda Evde Sağlık Hizmeti Çalışanları yaptıkları açıklamayla “Sağlık Bakanlığı’nın görevlendirmesine karşıyız” mesajı verildi.

BAŞHEKİM GÜNEŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Şu günlerde koronavirüs nedeniyle tedavi gören Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş bu duruma tepki gösterdi. Başhekim Güneş tepkisini şu ifadelerle gösterdi:

“Farabi’de kim huzursuz biliyor musunuz?

Çalışmak istemeyen, bakanlığın verdiği yetkiler çerçevesinde yapılan görevlendirmeleri kabul etmeyen ve bu en zorlu dönemde arkadaşları canla başla çalışırken mücadeleden kaçan, odalarında oturmayı tercih edip çay içen, sendika tarafından sürekli kışkırtmalara alet olan 9 kişilik anestezi teknisyeni ve 3 kişilik evde sağlık ekibi. Bunları ifşa etmeye gerek yok. Zaten Boy boy resimlerini basında görüyorsunuz”

İSYANCIYA TEPKİ GÖSTERDİLER, BAŞHEKİME DESTEK VERDİLER…

Öte yandan sosyal medyada isyancı sağlıkçılara tepki gösterenlerin sayısı da oldukça fazla olduğu görüldü. İşte sosyal medyadaki o tepkiler:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsyancı sağlıkçılara tepki yağıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!