Hani 48 saatte gelecekti?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Geçtiğimiz salı gününden itibaren Kocaeli’nde geçerli olmaya başlanan ve 48 saat sonra giderileceği açıklanan su kesintisi 60 saati bulmasına rağmen halen Darıca ve Çayırova’nın büyük bölümüne su verilemiyor. Bu durum vatandaşlarda büyük sıkıntı oluşturuyor. Darıcalılar ve Çayırovalılar bu duruma büyük tepsi gösterirken, İSU yetkilileri ise yaşanılan sıkıntının “isale hattında meydana gelen hava sıkışmasından” kaynaklı olduğunu savundu.

İZMİT BÖLGESİNE 16 SAATTE SU VERİLDİ

Öte yandan İzmitte su kesintisinin 16 saat sonra giderildiğine dikkat çeken vatandaşlar, Darıca ve Çayırova’da 60 saati bulan su kesintisinin kendilerini düşündürdüğünü savundu. Bölge Haber’e konuşan vatandaşlar “teknik olarak bakıldığında ilk olarak Gebze bölgesine su verilmesi gerekmiyor mu? Çalışmanın yapıldığı yer Gebze. Ama İzmit bölgesine çalışma bitirilmeden su veriliyor. Bizlerin merak ettiği İzmit’e daha önceden neden su verilmeye başlaması değil. Neden çalışma bittiyse  aynı anda tüm kesinti uygulanan yerlere su verilmiyor?  İSU’nun bu uygulamaları kafaları karıştırdı” şeklinde şaşkınlıklarını dile getirmekte. Bazı vatandaşlar ise “İSU, önce İzmit’e 16 saatte su vererek  ancak Darıca Çayırova gibi ilçelere Gebze’nin bir bölümüne 60 saati aşmasına rağmen su vermeyerek, yaptığı uygulamayla  Gebze bölgesine ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdi”  şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

“YEDEKLEDİĞİMİZ SULAR KALMADI”

Bölge Haber’e konuşan vatandaşla “48 saattliğine su kesilecek dediler. Biz inandık bu 48 saati bulmazı 24 saatte çalışma bitirilip, tekrardan su verilir. Ancak gel gör ki 60 saati aştı kesinti. Ne bidonlarda ne kap kaçakta su kalmadı. Eskisi gibi her köşe başında çeşme de yok ki gdiip kapları doldurasın. Ne mutfağa giriliyor, ne tuvalet banyo kullanılıyor? Üstelik bu pandemi döneminde bu eziyet yaşatılıyor” şeklinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler…

İSU NEDEN SÖZÜNÜ TUTMADI?

Öte yandan Darıcalılar ve Çayırovalılar , 48 saat uygulanacağı açıklanan su kesintisinin 60 saate çıkmasından üzüntülü. Zira bu duruma “İSU verdiği sözünü neden tutmadı?” şeklinde şaşkınlıklarını dile getiriyor.  Önceden planlı bir çalışmada yaşanabilecek bu tür aksaklıklar neden hesap edilemiyor?” düşünceleriyle anlamaya çalışıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hani 48 saatte gelecekti?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!