Gebze Özel Eğitim Meslek Okulun’dan  ‘7 BÖLGE 7 TAT’ Etkinliğine Davet 

gebze 873be8a9820c1aa7f7d9
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürlüğü önceki yıllarda ‘Yerli Malı’ etkinlikleri kapsamında düzenlediği 4. Geleneksel ‘7 Bölge 7 Tat’ etkinliğini bu yıl 25 Nisan 2024 Perşembe günü yapmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda özel gereksinimli öğrencilerimiz yöresel kıyafetler giyinip bölgelerimize ait tatları misafirlerine sunuyor.

Etkinliğe protokol mensupları ve veliler bunun yanı sıra staj-istihdam konusunda işbirliği içerisinde olunan firmaların da katılımı bekleniyor.

   Özel gereksinimli bireylerin mesleki eğitim aldıkları bu okulda etkinlik kapsamında kurulacak stantlarda yöresel tatların yanı sıra öğrencilerin atölyelerde ürettikleri ürünler de sergilenecek.

   STS Group ana sponsorluğunda Okul Proje ve Koordinasyon ekibinin düzenlediği bu etkinlik ile öğrencilerin sosyalleşmesi, kendilerini ifade edebilmeleri, yaparak yaşayarak öğrenmeleri, topluma ait bir birey olduklarını görmeleri amaçlanıyor.

   Etkinliğin önceki yıllarda yoğun ilgiyle karşılandığını belirten okul yönetimi bu yıl da katılımın yoğun olmasını beklediklerini dile getirerek tüm halkımızı etkinliğe davet ediyor.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze Özel Eğitim Meslek Okulun’dan  ‘7 BÖLGE 7 TAT’ Etkinliğine Davet 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!