Gakkoşlar kahvaltıda buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Elazığlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Tekin ve yönetimi uzun pandemi sürecinin ardından hemşerilerini kahvaltıda ağırladı. 

Gebze Elazığlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Tekin ve yönetimi bölgemizde görev yapan Elazığlı hemşerileri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, Gebze Kadastro Sorumlusu Uğur Cengiz ve Elazığlı sanatçı Mehmet Demirbağ’ınde aralarında bulunduğu protokol üyeleri ile Elazığlı işadamları ile Darıca Kale Park’ta kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıya ayrıca Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık onur konuğu olarak katıldı.

YENİ PROJELERE START VERECEĞİZ

Kahvaltının ardından günün anlamına binaen açıklama yapan Gebze Elazığlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Tekin, “Uzun süren pandemi sürecinin ardından geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz kongremizde üyelerimizin desteği ile yeniden göreve layık görüldük. Yeni yönetimimizle birlikte kolları sıvayarak önce bölgemizde ki hemşerilerimizin dayanışması ve yaşadığımız kentin sorun ve sıkıntılarının çözümü için çalışmalara başladık. Uzun bir aranın ardından bugün dar kapsamlı bir toplantı ile hemşerilerimizle bir araya gelerek geleceğe yönelik çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunmak istedik. İnşallah bu toplantımızın ardından yeni projelerimize kısa sürede start vererek hemşerilerimizle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye çalışacağız.”diyerek katılan herkese teşekkür etti.

DARICA’YI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Başkan Tekin’in ardından kahvaltı programının onur konuğu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Elazığlılara Darıca’ya yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Başkan Bıyık, “Elazığlı hemşerilerimizle böyle güzel bir ortamda birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana 3 yıl geçti. 3 Yıldır Darıcamız için canla başla çalışıyoruz. Güzel şeyler yapmaya kalıcı eserler bırakmak için çabalıyoruz. Şuan Darıcamızın en büyük sorunlarından biri olan alt yapı çalışmaları konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte geleceğe yatırımlar yapıyoruz. Ekiplerimiz ve Büyükşehir ekipleri alt yapı ve üst yapı için sahada çalışmalarına devam ediyor. İnşallah 1,5 aya öncelikle ana caddelerimiz olmak üzere birçok önemli cadde ve sokağımızda çalışmalar tamamlanmış olacak ve ulaşımla ilgili önemli sorunları çözmüş olacağız. İlçemizde önemli bir sorun olan trafik konusunda da şöyle bir gerçek var. Yeni yollar yapmakla yeni köprüler yapmakla trafik sorunun çözülmeyeceğini bilim adamları söylüyor. Bunun en büyük çözümü toplu taşımanın ve raylı sistemin geliştirilmesi. İlçemiz ve bölgemiz için önemli bir ulaşım sorununu çözecek ve oldukça maliyetli bir proje olan metro çalışması devam ediyor. 9 mahallemizin içinden geçecek olan metro çalışması bittikten sonra ilçemizde ve bölgemizde ki trafik yoğunluğunun önemli oranda azalması sağlanmış olacaktır. Metroyla birlikte Darıca daha yaşanılabilir bir kent olacaktır. Yine Tuzla bağlantı yolu gibi bir çok yeni ulaşım ağlarının oluşması noktasında da projelerimiz var. Kamunun bütün imkanlarını vatandaşlarımızın yararına kullanmaya çalışıyoruz. İnsan kaynaklı hizmetler yapmaya ve Darıcamızı geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Bunlarla birlikte sosyal belediyecilik konusunda da güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz.”dedi.

ELFED OLARAK HEMŞERİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Daha sonra Elazığlılar Federasyonu (ELFED) Başkan Yardımcısı ev Gebze Kadastro Sorumlusu Uğuz Cengiz kısa bir konuşma yaparak ELFED’in çalışmaları hakkında bilgiler vererek Gebze Elazığlılar Derneğinin yanında olduklarını ve birlikte birçok çalışmaya birlikte imza atmak istediklerini belirtti.

BIYIK ELAZIĞILILARIN FAHRİ HEMŞERİSİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ise yaptığı konuşmasında “Darıca’da göreve başladıktan sonra güzel bir burada hem belediyemiz hem de vatandaşlarımızla güzel bir enerji alarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu enerji ve güçlü iletişim hizmetlere çok önemli katkı sağlıyor. Darıca Belediye Başkanımızın Darıcalılara olan sevgisi ve hemşerilerimize olan bakış açısı bizleri mutlu ediyor. Kendisini fahri Elazığlı hemşerimiz olarak kabul ediyoruz. Derneğimize de böyle güzel bir organizasyonda bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinden sonra derneğimizin bundan sonra daha sık programlarla bizleri bir araya getirmesini diliyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından kahvaltı programına katılan davetliler kendilerini tek tek tanıttıktan sonra dilek ve temennilerini ilettiler. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gakkoşlar kahvaltıda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!