Esnafımızın ve vatandaşımızın her zaman yanındayız

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, esnaf ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Muzaffer Bıyık, esnafımızın ve vatandaşımızın her zaman yanındayız mesajı verdi.

Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor. Her güne esnaf ziyaretiyle başlama geleneğini sürdüren Başkan Muzaffer Bıyık, esnafla kahvaltı yapıp sorun ve taleplerini dinliyor. Farklı mahalle ve caddelerde esnafları da dolaşan Başkan Muzaffer Bıyık, esnaf ve vatandaşlarla çay sohbetlerinde de bir araya gelerek tek tek vatandaşları dinliyor.

HER ZAMAN YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Her gün esnaf ve vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Halkımızın ve esnafımızın refahı, mutluluğu bizim için çok önemli. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın geçirdiği zor dönemin farkındayız. Sizlere bu dönemde göstermiş olduğunuz özveri için çok teşekkür ediyorum. Darıca Belediyesi olarak biz her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esnafımızın ve vatandaşımızın her zaman yanındayız

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!