Eray Şamdan öğretmen oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Milli sporcu ilk gününde çiçeklerle karşılandı, öğrencileriyle tanıştı…

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu olan ve Tokyo 2020 olimpiyatlarında karate branşında gümüş madalya alan Eray Şamdan, Gebze Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne öğretmen olarak atandı. Eray Şamdan ilk görev yeri olan okuldaki görevine başladı. Genç sporcu ve beden eğitimi öğretmeni Şamdan okul müdürü Ekrem İbiş ve öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Hem meslektaşları hem de öğrencilerinin heyecanlı karşılamasından dolayı memnun kalan Şamdan karşılaştığı durumu “Öğrenciler tarafından çok sıcak karşılandım. Gerçekten çok cana yakın öğrencilerim var. Aynı zamanda öğretmenler de aynı şekilde… Her konuda yardımcı oluyorlar ve çok sıcak kanlılar… O yüzden buraya geldiğimde hiç yabancılık çekmedim….” Sözleriyle dile getirdi.
TECRÜBE VE BİRİKİMLERİNİ GENÇ NESİLLERE AKTARACAK
Karateye 5 yaşında başlayan bugün 24 yaşında olan genç sporcu artık tecrübe ve yeteneklerini genç nesillere aktarmak için çalışacak. Eğitim öğretim yılının başladığı hafta ders başı yapan Şamdan artık spor alanında başarılı nesiller yetiştirmek için çaba sarf edeceğini belirterek; “Burada olduğum sürece sürekli bir etkinlik, bir turnuva bir yarışma yapmaya çalışacağım… hem derslerin eğlenceli geçmesi adına hem çocukların sporu sevmesi adına” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eray Şamdan öğretmen oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!