Deniz Akgül “ Türkiye’nin Geleceğiyiz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gelecek Partisi Kocaeli iş teşkilatı kurucularından Gebzeli iş insanı Deniz Akgül, partisinden 28. Dönem milletvekili aday adayı oldu.

Aday adaylığı sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında gazetemizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Olcay Karabağ ile görüşen Gelecek Partisi Kocaeli milletvekili aday adayı Deniz Akgül, başvurusunu gerçekleştirdiği günden bu yana Gebzelilerin kendisine gösterdiği teveccüh ve ilgiden memnun olduğunu dile getirerek “ Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun önemli katkıları ve girişimleri ile 6’lı masa olarak başlayan sürecin milletin iktidarının inşası ile sonuçlanacağını yaptığım geziler ve ziyaretlerde görüyorum.” dedi.

Aday adaylığı çalışmaları ile ilgili bilgi veren Akgül “ Amacımız daha adil, refah düzeyi artmış, huzurlu bir Türkiye. Bu hedefe mevcut iktidar partisinin ulaşmasının mümkün olmadığı açık. Kendisinden önceki iktidarlar gibi seçimlere 50 gün kala seçim rüşveti dağıtarak yapılan zamların halkın alım gücünü arttırmasının söz konusu olamayacağı açık. Bu nedenle 21 yıldır süre gelen masalların finalindeyiz. Milletin temsilcilerinin oluşturacağı güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüş yaparak tek aday rejiminin açtığı ekonomik ve toplumsal yaraları saracağız. Genel başkanımız ve Genel merkezimiz bize nerede görev verirse yapmaya hazırız. Gebze’nin gasp edilmiş haklarını savunmak, yaşadığımız yüzyılın gereksinimlerinin tamamlandığı modern bir şehir oluşturmak zorundayız. Bugünkü iktidarın böyle bir derdi olduğunu sanmıyorum. Milletin derdi ile dertlenmeyen bir iktidarın dönemi dolmuş demektir. AKP, halkın umudu olmaktan çıkmış, düzenin ve 5’li çetelerin rant kapısı haline gelmiştir. Yaşanan ekonomik sıkıntıların tek sorumlusu ucube başkanlık sistemi ve beceriksiz ekonomik politikalardır. Bu kötü gidişata dur diyeceğiz. Halkın teveccühü ve desteği ile 21 yıldır açılan derin yaraları kapatacağız. Biz GELECEK’iz, Biz GELECEĞİZ.” 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deniz Akgül “ Türkiye’nin Geleceğiyiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!