Darıca Final’den online sınav

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca Final Okulları, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri için online değerlendirme sınavı düzenliyor.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, ücretsiz olacak sınavın 22, 23 ve 24 Ocak tarihlerinde gerçekleşeceğini belirterek, “Sınav online olarak tek oturumda bitirilecektir. Türkiye çapında yapılacak olan sınav sayesinde öğrenciler kendi akademik düzeylerini bir anlamda ‘hazır bulunuşluk’ durumlarını belirlemiş olacak, kazanım eksiklerini görecektir.

Sınav bu yıl İlkokulda 4.sınıfta, Ortaokulda 5.6.7.8.sınıflarda ve liselerde 9.10.11.sınıflarda okuyanlar içindir. Final Okullarında okuyan öğrencilerimiz, sınava kendilerine ait okuldan verilen  AKBİM-OBS kullanıcı adı ve şifresi ile girecektir. Final Okullarında okumayan diğer öğrencilerimiz sınavın afişinde de yer alan www.finalegitim.com.tr İnternet adresimiz üzerinden ÜCRETSİZ online kayıt yaparak sınava gireceklerdir. Tüm öğrencilerimizin yapılacak bu sınavdan  yararlanmalarını öneririz. Tüm öğrencilerimize ve öğrenci velilerimizin ilgisine bilgisine sunulur” dedi.

office 2019 lisans satın al

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca Final’den online sınav

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!