Çiftçi’den Ankara’da bir dizi ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, projelerin takibi ve ilçenin kronik sorunlarına çözüm üretmek için Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ankara programına Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i ziyaret ederek başlayan Çiftçi, Metin ile projelerle ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver ile bir araya gelen Çiftçi, çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler verdiği Suver’e, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte  AK Parti Genel Merkezi’nde Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’i  ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çiftçi’den Ankara’da bir dizi ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!