ÇAYIROVA BELEDİYESİ EKMEKSİZ BIRAKMADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bir sokak karantinaya alındı. Alınan karantina bölgesine Çayırova Belediyesi görevlileri ekmek dağıttı

 TEDBİR AMAÇLI KARANTİNA

Alınan bilgilere göre Çayırova Özgürlük Mahallesi 205/1 Sokak karantinaya alındı. Sokakta yaşayan 13 kişinin koronatesti sonucunun pozitif çıktığı bunun üzerine Çayırova İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından sokağın tedbir amaçlı karantinaya alındığı öğrenildi.

Çayırova Belediyesi, Özgürlük Mahallesi’nde karantinaya alınan sokakta yaşayan vatandaşlara ekmek  ve maske dağıttı.Cayırova Belediyesi, pandemi sürecinde vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. İlçe halkının sağlığını korumak ve salgının yayılmasına engel olmak için gece gündüz demeden hizmetlerini sürdüren Çayırova Belediyesi,  İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun pozitif vaka dolayısıyla karantinaya aldığı Özgür Mahallesi 205/1 sokakta yaşayan vatandaşlara ekmek ve maske dağıttı. Sokağı yıkayan ve  dezenfekte eden belediye ekipleri, karantina sürecinde vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak.

Çayırova Belediyesi görevlileri karantinaya alınan sokakta vatandaşlara ekmek ve maske dağıttı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAYIROVA BELEDİYESİ EKMEKSİZ BIRAKMADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!