Çayırova MHP başkanını seçti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın ilçedeki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlediği 5. Olağan Kongresi’nde tek listeden yapılan seçimde mevcut başkan Yunus Emre Düzdaban yeniden kongreye seçildi. Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde alınan önlemler eşliğinde gerçekleşen kongrey MHP MYK Üyesi İbrahim Özbay, MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Fatih Aydın, TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak, meclis üyeleri, STK temsilcileri, parti delegeleri ve çok sayıda ülkücü katılım gösterdi.

“HER SEÇİMDE ÇITAYI YÜKSELTTİK”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrede divan başkanlığın MHP MYK Üyesi İbrahim Özbay gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajının okunmasıyla salonda büyük bir coşku gerçekleşti. Faaliyet ve mali raporun da onaylanmasının ardından, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, siyasi konuşmalar bölümünde açıklamalarda bulundu. Düzdaban, konuşmasında şunlara değindi; “Göreve geldiğimizden bu yana Çayırova’da ülkücü hareketi ve üç hilali yükseltmek için var gücümüzle çalıştık. Çayırova’daki oy oranımızı 10 bin küsura çıkardık. Parti üyelerimizi de bin 350’ye çıkardık. MHP Çayırova olarak 4 seçim geçirdik. Her seçimde de çıtamızı yükseltme gayretinde bulunduk. Fitne, fesat üreten, ben merkezlileri, slogan milliyetçilerini, sosyal medya maymunlarına ve hareketimizi zedeleyen kişilere şunları ifade etmek istiyorum. Sadakatimize ayakçılık diyenler, mücadelemize seviyesizlik diyenler, fedakarlığımıza enayilik diyenler, refahımıza gereksiz diyenler bilsinler ki mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de sizlerle sürecektir. Bizler lider, teşkilat ve doktirin diyen, ülkücü hareketin bir adım daha ileri taşınması için Türk dünyasının umudu Dr. Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. Türk milletinin devlet hafızası çok güçlüdür. Misak-ı Milli sınırları kanla çizilmiş olan vatanımız büyük Türk milletinin son toprağıdır. Türkiye Cumhuriyeti devleti için kanımızın son damlasına kadar şehadet şerbeti içmeye, vatan haini ve işbirlikçilerinin yok olması için mücadelemiz devam edecektir. Bizler için Cumhur İttifakı şunları ifade etmektedir. İstanbul’da Ayasofya, Filistin’de Kudüs, Türkmen Dağı’nda vatan toprağı, Kandil’de Türk bayrağı, Akdeniz ve Karadeniz’de Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Bizlere inanarak 3 yıl omuz omuza çalıştığım ilçe yöneticilerime, çok değerli meclis üyelerimize, kıymetli Ülkü Ocakları başkanıma, bizleri yalnız bırakmayan kadın kolları başkanım ve yönetimine, mahalle başkanlarımıza, bizlere inanan dava büyüklerimize, çok değerli Çayırova halkına, bizleri yalnız bırakmayan il başkanımız Aydın Ünlü’ye ve bizlere abilik yapan Erkan Azeri’ye çok teşekkür ediyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene.” Düdaban’ın konuşmasının ardından yeni dönemde yönetimde yer alacak isimler sahneye davet edildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından sandıkların kurulmasıyla birlikte oy verme işlemine geçildi ve MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, bir dönem daha göreve devam dedi.

DÜZDABAN’IN YENİ YÖNETİM LİSTESİ
Ahmet Durak, Mehmet Yurt, Fatih Kayaoğlu, İdris Cankurtaran, Murat Laçin, Ethem Bayat, Alattin Durdağ, Ömer Kurul, Orhan Öztürk, Yusuf
Turan, Hakan Hafo, Suat Karahan, Şahin Yılmaz, Nevrez Zengin, Gökhan
Oğuz, Sinan Kutun, Ahmet Albayrak, Mehmet Aldemir.
İL DELEGE LİSTESİ
Yunus Emre Düzdaban, Fatih Aydın, Ahmet Durak, Davut Akçay, Murat
Dinç, Şahin Ayaz, Mehmet Yurt, Yusuf Kaplan, Fatih Kayaoğlu,
Muammer Laçin, Ethem Bayat, Alattin Durdağ, İskender Turan, Hakan
Hafo, Suat Karahan, Nevrez Zengin, Sinan Kutun, Çağrı Atasoy, Habib
Karakaşoğlu, Ferhat Kayaoğlu, Erol Kılıç, Gökhan Özdemir, Abdüssamet
Türetken, Engin Kılıç, Şahin Yılmaz, Ziya Zengin, Hüseyin Yılmaz,
Erdoğan Düzdaban, İsmail Akkuş, Zilkii Doğan, Kübra Gündoğdu,
Özlem Özgan, Zinnur Kılıç, Şaban Küçük, Murat Laçin, Gökhan Oğuz,
Yusuf Turan, Hasan Çağır, Eyüp Polat, Adem Doğan, Yahya Ayaz,
Mehmet Düzdaban, Mehmet Deneri.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova MHP başkanını seçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!