Burada randevusuz aşı yaptırılabiliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca ilçe merkezinde halk arasında Çınar altı diye bilinen meydanda vatandaşlar kolaylıkla covid19 aşısını yaptırabiliyorlar. Darıca İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ile Darıca Belediyesi işbirliğinde kurulan aşı merkezinde vatandaşlar sağlık görevlileri tarafından aşı olabiliyor.  Bunun için herhangi bir randevu almadan, sıra beklemeden, yoğunluk yaşamadan kolaylıkla vatandaşlar aşı olabiliyor. Bu konuyla ilgili Bölge Haber Gazetesi’ne konuşan Darıcalılar “Bu hizmeti almamızda etkili  olan Darıca Sağlık Grup Başkanlığı ile Darıca  Belediyesi’ne ayrıca burada görevli personele yürekten teşekkür ederiz” şeklinde memnuniyetlerini belirtti.

AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİNDE VE HASTANELERDE YOĞUNLUK VAR

Covid19 aşısı olmak isteyen vatandaşların pekçoğunun aile sağlığı merkezi ya da hastanelere gitmesi bu servislerde yoğunluk oluşturabiliyor. Bu da zaman zaman aşı yaptırmak isteyenlerin sıkıntılı anlar yaşamasına sebep olabiliyor. Yetkililer, vatandaşların Darıca’da Çınar altında bulunan aşı merkezinden de bu hizmetten faydalanarak aşı hizmeti alabileceğine dikkat çekti.

Ümit ÜLKER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Burada randevusuz aşı yaptırılabiliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!