Benliahmetliler şehitleri unutmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze’nin en Aktif derneklerinden birisi olan Kas ile Selim İlçesi Benliahmet köyü derneği Her yıl olduğu gibi Bu yılda Sarıkamış şehitlerini unutmadılar,

Dernek yönetiminin Organize ettiği ve 45 kişilik üyeleri ile sarıkamışa giden Benliahmet köyü derneği Orada hem köylüleri ile hasret giderdiler Hemde 90 Bin Mehmetçiği anma törenlerina katıldır.

Dernek Başkanı Çetin Aydemir” Yaklaşık 6 yıldır şehitlerimizi her yıl Anmaya gidiyoruz Son 2 yıldır kendi derneğimiz olarak organize ediyoruz.Gebzeden sarıkamışa Gitmek için her zaman bşzlere destek veren darıca belediye Başkanı SN Muzaffer bıyık bey’ AK Parti Darıca İlçe başkanı Köylümüz Av ufuk Acay bey’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

4 Günlük anma programında ilk olarak köyümüzde şehitler için mevlüd okuttuk köylülerimiz ile hasret giderdik yakın zamanda vefat eden köylülerimizin yakınlarına taziye ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Karsta ve sarıkamışta çeşitli protokol ziyaretleri yaptık akabinde sarıkamışta düzenlenen sarıkamış harekatı ileilgili konferanslara katıldık ve Pazar günüde türkiye şehitleri ile yürüyor anma programına katılarak o günkü o duyguları yaşamış olduk. Gerçekten gidilmesi gereken yerlerden bir tanesi de sarıkamıştır. Sarıkamışın bizler için ayrı bir özelliği var 90 bin Mehmetçiğimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum şeklinde bilgi aktardı,

Sarıkamış şehitlerinin 107 yılı anma etkinliklerine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık

Kars valisi Türker öksüz Kars milletvelilleri Ahmet Arslan, yunus kılıç’ta Programa katılık vatandaşlar ile birlikte 7 kilometre yürüdülerTürkiye’nin dört bir yanından Sarıkamış’a gelen binlerce kişi, ellerinde Türk bayrakları ile Kızılçubuk zirvesinden yürüyüşe geçti. Protokol ve katılımcılar, yaklaşık 7 kilometre yürüyüşün ardından Ayyıldız tören alanına geldi. Sarıkamış Harekatı’na katılan askerlerin kıyafetleriyle törende yer alan Sarıkamış 9’uncu Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı askerler, alandaki dev Türk bayrağının altında nöbet tuttu.Akabinde program son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Benliahmetliler şehitleri unutmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!