Başkan Tutuş’a Ziyaretçi Akını

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş saha programlarının yanı sıra İlçe Başkanlığı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, göreve atanmasının ardından vakit kaybetmeden girilen seçim süreci sebebiyle hayırlı olsun ziyaretlerini askıya almış, saha çalışmalarına ağırlık vermişti. Seçimlerin hemen ardından İzmit İlçe Başkanlığı’nda vatandaşları kabul etmeye başlayan Başkan Tutuş, adeta ziyaretçi akınına uğradı.

“BURASI MİLLETİMİZİN EVİ”

Gerçekleşen ziyaretlerde konuş
an Başkan Tutuş; “Partimizde her gün onlarca grup ve yüzlerce hemşehrimizi ağırlıyoruz. Bizler de hem partimize hem de Sn.Cumhurbaşkanımıza yakışır bir teşkilat olma arzusu ile bu teveccühe layık olma gayretindeyiz. Bu parti milletin partisi, bu makam milletin makamı, burası siyasi ayrım gözetmeksizin milletimizin evi. Bizleri yalnız bırakmayıp ziyaretimize gelen hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz andan itibaren tevazu, gayret ve samimiyetle, siyasi düşüncesine bakmaksızın tüm hemşehrilerimize kucak açtık, açmaya da devam edeceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tutuş’a Ziyaretçi Akını

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!