Bari Bu Sefer Susma Bünyamin Çiftçi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Önce rüşvet ve yolsuzluk iddiası peşine ise vatandaşa tokat attı skandalı. Skandalların gündem ismi Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yine tek bir yazılı açıklama yayınlamadı.

Dün yaşanan bir skandal olay ise yine Kocaeli’nin gündemi oldu ancak Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yine sessizliğe çekildi.  

VATANDAŞA TOKAT ATTI İDDİASI! 

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç’tan şok iddia. Koç, sosyal medyada yaptığı açıklama ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin cuma namazı çıkışı bir vatandaşa tokat atıp karakolluk olduğunu iddia etti. Koç,  “Çayırova’nın Belediye başkanımı yoksa külhanbeyimi bilinmez ama; Tek bilinen; hayaldi, gerçek oldu… Çayırova’da Cuma namazı cami çıkışı 40 yaşlarında bir gence tokat atan Çayırova’nın külhanbeylisi Bünyamin ÇİFTÇİ ; şimdide karakolda şikayetçi olan gence ifadesini geri çekmek için kirli pazarlıklar eşliğinde baskılarını sürdürüyor. Kocaeli kamuoyuna duyurur.” açıklamasında bulundu.
Olayın ardından Kocaeli’ de yayınlanan bir gazeteye açıklamalarda bulunan olayın mağduru olan Çayırova esnaflarından Fatih Çelik;
“Mahallemizdeki camimizde yaşanan bir takım sıkıntılar vardı. Cuma namazına camimize gelen Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi namazın ardından aracına geçerken caminin sıkıntılarını anlatmak istediğimi söyledim. Şimdi anlat dedi, başkanım dedim şimdi zamanı değil dedim. Şimdi anlat dedi.

“SEN NE DİYORSUN LAN BÖLÜCÜ”

Caminin görevlisi insanları ikiye böldü ben bu camiye gelmiyorum dedim. E zaten sen gelmiyorsan fitneyi sen çıkarıyorsun, fitne başı sensin dedi. Başkanım sizle o zaman konuşmaya gerek yok dedim. Sen ne diyorsun lan bölücü dedi. Sen kime bölücü diyorsun dedim. Döner dönmez tokat attı. Herkes oradaydı. İlçe emniyet müdürü de vardı.  Pazartesi günü sabah erkenden savcılığa gideceğim. Ben hala şoktayım. İnanamıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu iddiadan sonra hem Bünyamin Çiftçi’ nin hem ilçe teşkilatının hemde il teşkilatının nasıl bir açıklama yapacaklarını merakla bekliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bari Bu Sefer Susma Bünyamin Çiftçi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!