Darıca’da Ramazan’da Şenlik Var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Darıca’da Ramazan’da Şenlik Var

Darıca’da hem eski ramazanları yeniden yaşatmak hem ramazan geleneklerini gelecek kuşaklara aktarmak hem de Darıcalı çocukların yüzünü güldürmek amacıyla başlatılan Ramazanda Şenlik Var etkinlikleri büyük bir ilgi görüyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla hem eski ramazanları yeniden yaşatmak hem ramazan geleneklerini gelecek kuşaklara aktarmak hem de Darıcalı çocukların yüzü gülsün diye başlatılan Ramazanda Şenlik Var etkinlikleri büyük bir ilgiyle devam ediyor. Her mahallede iftar öncesi sahnelenen gösteriler ile etknlikler Darıcalıların ayağına giderken vatandaşlar da çocuklarıyla birlikte eğlenceli anlar geçiriyor.

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Darıca Belediyesi tarafından her mahallede Ramazanın dolu dolu yaşatılması amacıyla başlatılan etkinlikte İbiş gösterisi, Hacivat ile Karagöz ve maskot gösterileri sahnelenirken şarkılar ve eğlenceli aktivitelerle çocuklar doyasıya eğlendiler. Oldukça yoğun ilginin olduğu Ramazanda Şenlik Var etkinliğinin sırasıyla bütün mahallelerde gerçekleşeceği belirtilirken aileler de çocukların çok güzel vakit geçirdiğini ifade ederek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

BIYIK DARICALILARI DAVET ETTİ

Darıcalıların ramazan ayını dolu dolu yaşaması için farklı birçok etkinlik hazırladıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımıza ramazanı yaşatmak, o ruhu, manevi havayı teneffüs ettirmek noktasında çalışmalarımız var. Her akşam ramazan şerbeti ikramımızın yanı sıra mahallelerde de ramazan geleneklerini yaşatmak amacıyla özellikle çocuklara yönelik Hacivat ile Karagöz, orta oyunu ve meddah gösterileri gibi programlar hazırladık. Her mahallede gerçekleşecek etkinliklerimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca’da Ramazan’da Şenlik Var

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!