Darıca Belediyesi, 30 kişiyi Çanakkale’ye götürecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

30 GENÇ, ‘ÇANAKKALE’YE DEDEME GİDİYORUM’ PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDECEK

Darıca Belediyesi, 30 kişiyi Çanakkale’ye götürecek

Darıca Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla çekilişle 30 genci Çanakkale Şehitliğine götürecek.

Darıca Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla çekilişle 30 genci Çanakkale’ye götürecek. Sosyal medya üzerinden yapılan çekilişle belirlenen 30 kişi, hafta sonu Çanakkale Şehitliğini ziyaret edecek. 18-25 yaş arasında olan ve Darıca’da ikamet eden gençler arasından canlı yayında belirlenen 30 kişi hem tarihi ve kültürel bir gezi yapacak hem de Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin kazanıldığı toprakları görüp şehitlerimiz için dua edecekler.

BIYIK: “TARİHİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlere yönelik projelere ağırlık vermeye devam edeceklerini ifade ederek “Darıca Belediyesi olarak tarihimize sahip çıkmaya ve geçmiş ile gelecek arasında köprü kurmaya devam edeceğiz. Bundan 107 yıl önce kazanılan ve tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin önemini gençlerimize aktarmak amacıyla farkındalık oluşturmak adına çekiliş düzenledik. 30 gencimizi hafta sonu Çanakkale’ye götürerek şehitliğimizi ziyaret edecek ve bu toprakların vatan olması için canlarını feda eden ecdadımız için dua edeceğiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca Belediyesi, 30 kişiyi Çanakkale’ye götürecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!