Tebrikler Eray Şamdan

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Tokyo Olimpiyatlarında karate dalında mücadele eden Darıcalı sporcu Eray Şamdan gümüş madalya kazanarak ikinci oldu. Finalde fiziki durumu üstün  Fransız  Steven Da Costa  ile karşılaşan Şamadan karşılaşmadan 5-0’lık  skorla ayrılarak turnuvayı gümüş madalyayla kazandı.

BİR İLKİ BAŞARDI

Darıcalı karateci Eray Şamdan , Tokyo Olimpiyatları’nda ilk Türkiye’nin ilk kez karatede müsabakalarında  yer alıp  ülkemizi temsil edip madalya kazanmasıyla bir ilki başardı.

AİLESİ DARICA’DAN İZLEDİ

Öte yandan milli karatecimiz Eray Şamdan’ın karate teknik direktörü olan babası Adnan Şamdan ile annesi Nevriye Şamdan da Darıca Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda ilçe sakinleriyle birlikte karşılaşmayı izledi. TRT Spor ekranlarındaki karşılaşmayı Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ta izledi. Anne ve baba Şamdan’ın karşılaşmayı izlerken oldukça duygulandıkları görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tebrikler Eray Şamdan

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!