Kocaeli’nin gururu… (VİDEO HABER)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Tarihi Kentler Birliği’nin Göç Müzeleri, Kent Müzeleri, Kent Tarihi Müzeleri, Kent Belleği Ve Arşiv Müzeleri, Yaşam Kültürü Müzeleri, Milli Mücadele Müzeleri, Sanayi Müzeleri, Sanat ve Edebiyat Müzeleri, Denizcilik Müzeleri ve Maket Müzeleri kategorilerinde değerlendirme yaptığı TKB Müze Özendirme Yarışması ödüllerini alan müzeler belli oldu.

Tarihi Kentler Birliği’nin (TKB) ilk kez 2016 yılında gerçekleştirdiği Müze Özendirme Yarışması, 4’üncü kez düzenlendi. Bu yıl 20’inci yaşını kutlayan TKB’nin; iyi müzecilik örneklerini özendirmek, yerel yönetimlerin müze uygulamalarında önder olma ve koruma bilinci yaratma rollerini öne çıkarmak ve ülkemizde yerel yönetimlerin girişimiyle oluşturulmuş müzeler arasında işbirliğini geliştirmek amacıyla düzenlediği Müze Özendirme Yarışmasına 16 belediyeden, farklı ölçeklerde 18 müze katıldı. 

SEKA KAĞIT MÜZESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

SEKA Kâğıt Müzesi, ziyaretçiyi odağına alan, Türkiye’nin en büyük endüstriyel mirasının müzeye dönüşüm projesidir. Müze, farklı yaş gruplarından oluşan  ziyaretçileri için çağdaş bir sergileme yaklaşımıyla unutulmaz bir deneyim sunuyor.,Keyifli bir müze gezisi yapmak isteyenlerin uğrak mekanı olan SEKA kağıt müzesi Yurt içinden ve yurtdışından gelen ziyaretçilere,kağıdın tarihine yolculuk yaptırarak adeta büyülüyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli’nin gururu… (VİDEO HABER)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!