Çekçekli hırsızlar yakalandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İstanbul ve Kocaeli’nin gebze Darıca ve Körfez ilçelerinde çekçe diye tabir edilen el arabalarıyla yapılan hırsızlık anları güvenlik kameralarına takıldı. Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağıl ekipler kısa sürede failleri yakaladı.

Alınan bilgilere göre Gebze’de bir ikametten yapılan hırsızık üzerine inceleme başlatan Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri kısa sürede failleri yakaladı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul Tuzla’da bir adrese baskın yapıldı. Yapılan baskında 3 kişi yakalandı. Gebze Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne getirilen O.D., A.D. ve H.D polis merkezindeki işlemlerinin ardından adli merciler sevk edildi. A.D.’nin hırsızlık ve kasten yaralama suçlarından 9, H.D.’nin hırsızlıktan 4 , O.D.’nin ise hırsızlık ve kasten yaralamadan 16 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi.  Şüpheliler Emniyet’teki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Şahısların 3’ü de tutuklandı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çekçekli hırsızlar yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!