Markette maskesiz çalışılabiliyor mu?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bilindiği korona tedbirleri kapsamında marketlerde maske takma zorunluğu getirildi. Üstelik müşteriler arasında 1’er metre aralık bulundurulması zorunlu kılındı. Ancak uygulamaya bakınca bazı marketlerde bu kuralların uygulanmadığı görülüyor. Bu adreslerden biri de Darıca Cami Mahallesi’nde kapalı pazar inşaatının karşısında bulunan A 101 Şubesi’nin olduğu görülüyor. Bölge Haber’e ulaşan bir fotoğrafta market kasiyerinin maskesiz olduğu ve kasa önünde uzun kuyurklar oluştuğu görülüyor. Halbuki bu tür durumların yaşanmaması için tüm kasaların çalışması lazım gelirken bazı kasaların çalıştırılmadığı ve uzun kuyrukların oluşmasına ortam hazırladığı görülüyor. Haliyle de müşteriler arassında 1 er metre mesafe bulunması kuralının da adeta es geçildiği görülüyor. Bölge Haber’e konuşan Darıcalılar ise ” Biz yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını bekliyoruz” diye konuştu.
MARKETLERDE MASKE BULUNDURULMALI MI?
Öte yandan bazı müşterilerin yanlarında maske olmadığı bu yüzden market çalışanlarıyla arasında tartışma çıkıtğı görülüyor. Bazı müşterilerin ise “Sizlerin her müşteri için girişte bir maske bulundurma zorunluluğunuz yok mu?” şeklinde tepki verdiği gözleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Markette maskesiz çalışılabiliyor mu?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!