Yüzyıl Grup 20. yılını kutladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

YÜZYIL AİLESİ 20. YAŞ GÜNÜNÜNDE DOYASIYA EĞLENDİ

2002 yılından beri İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova ve Sakarya illerinde her ay 600’den fazla firmaya OSGB( ortak sağlık Güvenlik Birimi) hizmetleri kapsamında İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi, hizmete başladığından günümüze yaklaşık 700.000 kişiye Mobil Sağlık taraması,33.000 İlk Yardım Eğitimi,42.000 transferle ambulans Hizmetleri,300.000 kişiye işe giriş sağlık raporu vererek bu güne kadar 2.500’den fazla firmaya temas halinde olarak bir çok sağlık hizmetleri veren YÜZYIL GRUP 20.yaş gününü kutladı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında hizmet veren bölgemizin en büyük işletmelerinden OSGB, Ambulans, Sağlık ve  ilk yardım hizmetlerini bir çatı altında toplayan “Yüzyıl Grup” kuruluşunun 20 yılını çalışanlarıyla birlikte kutladı.

AHMET YEŞİL, “BENİM AİLEM HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAİKTİR”

Yüzyıl Grup Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı bölgemizin en genç iş adamlarından Ahmet Yeşil, Bayramoğlunda bulunan Serkan Yağcı Spor köyünde düzenlenen yemekli programda YÜZYIL GRUP ailesiyle bir araya gelerek kuruluşlarının 20 yılında hem eğlendi hemde gecenin tadını çıkardılar.

Programın açılışında bir konuşma yapan YÜZYIL GRUP yönetim kurulu başkanı Ahmet Yeşil, “ Kurumsal sağlık hizmetleri alanında Yüzyıl Grup ilklerin temsilcisi olmuştur. Bu bağlamda tıpkı bölgemizdeki ilk OSGB’nin ilk Ambulans hizmetlerinin, ilk Mobil sağlık hizmetleri, ilk ilk yardım eğitimleri hizmetleri alanında kesintisiz ve Güvenilir hizmetler sunmaya devam ediyoruz.Bölgemizde Yüzyıl Grup olarak yüksek kalitede hizmet sunma ilkelerinden taviz vermeden aylık 60 bin çalışanın iş sağlığı ve iş güvenliği sağlamaktayız. Saygıdeğer Misafirler, kıymetli Çetinkaya ve Yeşil ailesi, değerli çalışanlarımız 20.yıl etkinliğimize katılmanızdan dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

DR. LÜTFÜ ÇETİNKAYA UNUTULMADI

20. Kuruluş  yılı kutlama etkinliği program öncesi slayt sunumla yapılan tanıtımda pandemide kaybedilen Yüzyıl hastanesi başhekimi Dr. Lütfü Çetinkaya yad edilirken etkinliğe katılan Dr. Lütfü Çetinkayanın eşi Gülay Çetinkaya plaket ile onurlandırıldı.

????????????????????????????????????

YÜZYIL GRUP ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında 200 çalışanın aileleriyle birlikte geçirdikleri güzel bir gecede Yüzyıl Grupta 10 ve 5’inci çalışma yıllarını geride bırakan yönetici ve çalışanlarını bir plaket ile ödüllendiren Ahmet Yeşil ve Yüzyıl Grup yöneticileri gecenin anısına topluca fotoğraf çektirdiler şarklılarıyla geceye renk katan sanatçılara eşlik eden Yüzyıl ailesi pistten inmedi.

298903530_6046302338730837_3105604994857534550_n
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yüzyıl Grup 20. yılını kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!