Yeşilkaya’dan veda mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

TÜGVA Çayırova İlçe Başkanı Fatih Yeşilkaya sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. İşte Yeşilkaya’dan o mesaj:

Yapmış olduğum istişare ve değerlendirmeler neticesinde yaklaşık 2 yıldır sürdürmüş olduğum, kurucu ilçe temsilciliği yaptığım, içerisinde bulunmaktan büyük onur duyduğum TÜGVA ÇAYIROVA’nın ilçe temsilciği görevini bir bayrak değişimi cihetinde başka bir arkadaşıma devretme kararı almış bulunmaktayım.

2 yıl boyunca TÜGVA Çayırova olarak ilçemizde çeşitli faaliyet, kurs, konferans ve seminer gibi bir çok programa imza attık. Dil din ırk ve siyasi ayrımımız olmadan yeni nesil gençlik için elimizden ve dilimizden geldiğince fedakarlık ve gayret gösterme içerisinde olduk.
“Yoldaşın güzelse,uzun yolculuklar yorsa da güzeldir.” sözüyle Gençlik olan yoldaşlarıma,birlikte çalıştıgımız yol arkadaşlarıma ,yine bu süre zarfında desteğini üzerimden hiç esirgemeyen Aileme , iş ortaklarımıza ve birlikte çalışma imkanı bulduğumuz il başkanımız Muhammet Hanefi Akbulut ağabeyime onların nezdinde tüm il teşkilatına ve koordinatörlerine, özellikle bu yükü beraber omuzladığımız ilçe teşkilatımızdaki tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeşilkaya’dan veda mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!