Yeniden Refah’ın Gelişi Çarşamba’dan Bellidir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yeniden refah partisi (YRP) Kocaeli İl Kadın Kolları, her ay yaptıkları kadın esnaf ziyaretlerine geçtiğimiz gün bir yenisini ekledi. İl Kadın Kolları STK başkanlığınca planlanan çalışmada Kocaeli’nin; Başiskele, İzmit, Derince, Çayırova, Gölcük, Körfez ve Gebze ilçelerinde belirlenen noktalardaki 223 esnaf, partili heyetleri ilgi ile kucakladı.

    Esnafın dört gözle Yeniden refah partisi iktidarını beklediğini söyleyen STK başkanı Ülkü Kırlı Ercan, yaptıkları ziyaretler sonucunda ‘’Refahın gelişi Çarşamba’dan bellidir.’’ sözlerini kullandı.

    Ercan, ziyaret ettikleri esnaflara, YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın ‘’Biz Yeniden Refah iktidarında Borçlanma Genel Müdürlüğünü değil, Milli Kaynak Üretme Genel Müdürlüğünü Kuracağız. Böylelikle bir senede 100 milyar dolar borçsuz, zamsız vergisiz kaynak bulacağız. Bu 100 milyar dolar kaynakla gelir gelmez memura, işçiye, emekliye %100 maaş zammı yaparak işe başlayacağız. Hem işçimizin hem işverenimizin yüzünü güldüreceğiz.’’ sözlerini aktardıklarını, ümidini kaybetmek üzere olan esnafa ümit ve destek olduklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeniden Refah’ın Gelişi Çarşamba’dan Bellidir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!