Yavuz Çifti, İzmit İlçemizde Gönül Köprüleri Kurdular

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Sosyal devlet olmanın, devletin varlığını hissettirmenin ve vatandaşın her daim yanında olmanın görev değil bir borç olduğunu belirten ve bu doğrultuda görevlerini ifa eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz her fırsatta devletin sıcak elini hissettirmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyorlar.


Yavuz Çifti bugünde, gönüle dokunmanın en güzel örneklerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında İzmit İlçemizde Gaziler, engelliler, öksüz ve yetimler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan 32 aileyi ziyaret ettiler.

Gazilerimizin Hayır Dualarını Aldılar

İlk ziyaretlerini, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için bedenlerini siper eden Kahraman Gazilerimize gerçekleştiren Yavuz Çifti, Gazilerimiz; Kemal Yıldız, Mustafa Konuk ve Sabahattin Okumuş’un evlerine misafir oldular. Gülen ve mutlu gözlerle karşılanan Yavuz Çifti, her biriyle yakından ilgilenerek, hal hatırlarını sordular.  


Gazilerimizin hayır dualarını alan Yavuz Çifti: “Sizleri seviyoruz. Gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir. Vücutlarında onur abidesi olarak yaralarını taşıyan kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundular.


Mutlulukları yüzlerinden okunan gazilerimiz: “Hatırlanmak çok güzel. Evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Unutulmadığımızı bize hissettirdiniz. Sizlerin ziyaretiyle çok mutlu olduk.  Allah devletimize zeval vermesin, sizlere kolaylıklar versin inşallah.” diyerek, Yavuz Çiftine, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

Engellilerimizin Her Daim Yanındayız


Engelli bireyleri de unutmayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, engellerimizle ve aileleriyle bir süre sohbet ederek mutlu bir hayat geçirmeleri için ellerinden gelen yardımı yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirttiler.  Ailelerin ihtiyaçlarını, sıkıntı ve dertlerini dinleyen, onlarla yakından ilgilenen Yavuz Çifti: “Her daim yanınızdayız, bir sıkıntı ve ihtiyacınız olduğunda kapımız sizlere açıktır.” dediler.

Öksüz-Yetim ve Ekonomik Yoksunluk İçinde Olan Aileler Unutulmadı

Yavuz Çifti, yetim, öksüz ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan aileleri de ziyaret etti.  Hanelerin kapısını çalan ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Yavuz Çifti, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.


Ailelerin memnuniyetinin gözlemlendiği, hayır duaları ağızlardan eksik olmağı ziyaretlerde: “Sıkıntımızı yakından gelip gördünüz. Buraya gelmeniz bile bizim için bir mutluluk. Allah sizlerden razı olsun” diyerek, Yavuz Çiftini yolcu ettiler.   

Ziyaretleri sırasında yolda rastladığı vatandaşların da hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti; çocuklarla da yakından ilgilenip, kitap ve oyuncak vererek onları sevindirdiler.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, İzmit ilçemizdeki   32 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve eşi bu güne kadar ilimizde 1.507 aileyi evlerinde ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarak kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yavuz Çifti, İzmit İlçemizde Gönül Köprüleri Kurdular

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!