Yaşlık’tan Çayırova Eğitimi için şok sözler! (video haber)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Eğitim Bir-Sen Başkanı Şahin Yaşlık’tan şok sözler. bir televizyon programında sarf ettiği  Çayırova İlçesi’nde eğitim yapılamadığını bir kişin egosunu tatmin etmek ve kaprisleri uğruna eğitimin feda edildiği sözleri ile gündemde…
Çayırova’da onlarca milli eğitim memurunun tayin istediği, her sabah iftiralara cevap vermekten iş yapamadıklarını söylerken bu duruma kimse neden müdahale etmiyor?

Sormak gerekmez mi o halde;
1- Onlarca memur niçin tayin istiyor?
2- 18 ceza alan Çayırova’daki bu kişi kim?
3- Amirlerini haksız olarak sürekli şikayet eden bu kişi kim?
4- Bir buçuk kamyon evrak ne için düzenlendi, kim için düzenlendi?
5- Bakanlık müfettişleri bu kadar güvensiz mi?
6- 20 soruşturma açılmasına rağmen bu zata kimse dokunamıyor derken ne kastedildi?

Ey sendika başkanı elinde belge varsa neden savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmuyorsun, maden bir kişi bu ilçenin eğitim-öğretim yapmasına engel ise o zaman devlet yetkilileri bu koltuklarda neden görevlerini yapmıyor?
Ey Başkan sen neden görevini yapmıyorsun?

Sendika başkanı üyesi olmayan İlçe Milli Eğitim Müdürünü korumak için, iddialara göre gerçekleri çarpıttığı hatta gazetelerde bile belgeleri yayınlandığı haberleri ve bilgileri gündemde şok etkisi yarattı.

Çayırova eğitiminin canlı yayında 10 dakika boyunca konuşulmasına neden olan olaylara Kocaeli Valisi, Siyasiler ya da Çayırova Kaymakamı bakalım ne diyecek…

İlimizin bazı gazetelerinde belgeleri yayınlandığı üzere Çayırova eğitimine zararın kimin verdiği(!) belli iken Kocaeli Eğitim-Bir Sen sendika başkanının canlı yayındaki sözlerinin arka planında ne olduğu ve gerçekler zamanla görülecektir.

Ayrıca canlı yayında bahsettiği haber sitesinden kendisini yalanlayan ve istifasını isteyen paylaşıma cevabı ne olacak bekleyip göreceğiz.

Çayırova İlçesi’nde eğitimin önündeki engel kimse gereğinin yapılmasını istiyoruz ve de bu olayın takipçisi olamaya devam edeceğiz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaşlık’tan Çayırova Eğitimi için şok sözler! (video haber)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

1 Yorum

  1. Sayın Başkanın Kocaeli ilinde Şdareci atamalarında kendi sendika üyelerini birbirine çarptırdığını bütün sendika üyeleri bilir Başkan boşuna ahkam kesmesin zerre kadar inandırıcılığı yoktur

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!