Ürkenler, Üşenenler, Tembeller, Benciller, Çıkarcılar Çekilsinler Uzak Dursunlar.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze MHP İlçe Başkanlığı bu sabah basına bir kahvaltı verdi. Kahvaltıda kongre sürecinden Gebze’ nin ilk konusuna dek bir çok konuya açıklık getirildi. İlk olarak konuşan ilçe Başkanı Ali Yalsız;

Kıymetli İl Başkanım, Ocak Başkanım,  Değerli Meclis Üyem,  Yönetim Kurulu Arkadaşlarım,

Birbirinden Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarım,

Kıymetli Hanımefendiler Beyefendiler,

Mhp Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Basın Tanıtım Programımıza Hoş Geldiniz.

Bildiğiniz Üzere 12 Temmuz 2023 De Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Ve Mhp Kocaeli İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirbaş Beyin Takdirleri İle Mhp Gebze İlçe Başkanlığı Görevine Getirildim.

Tecrübeli Bir Yönetim Kurulu Oluşturarak İl Başkanımız Sayın Murat Demirbaşa Sundum, Akabinde Zaman Kaybetmeden Görev Dağılımını Yaparak Çalışmalarımıza Başladık.

Samimiyetle İfade Etmek İsterim Ki ;

Gebze’de Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Tohumu Artık Toprakla Temas Etmiştir. Fırtınaların Etkilemeyeceği Büyük Bir Ağaç Olmuştur. Bu Ağacın Gölgesinde Kalbinde Vatan, Millet Olan Herkese Yer Vardır.

Geçmişle İlgili Tereddütümüz Yoktur. Teşkilatın Gereklerine Uyan, Fitneden Uzak Duran Herkesle Edilecek Sohbetimiz, İçilecek Çayımız Vardır. Ülkücü Harekete Edilecek Hizmetlerin De Sonu Yoktur. Hep Birlikte Tüm Ülküdaşlarımızla Davamıza Hizmetten Mutluluk Duyarız.

Gönüldaşlarımızın, Ülkücü Ailemizle Bir Ve Beraber Olma Sürecinin Tarihi Sorumluluğunu Yerine Getirmeleri Samimi Beklentimizdir.

Buluşma Yerimiz Teşkilattır, Kucaklaşma Zamanı Gelmiştir,

Yuvamız Da Olan Buluşma, Bir Ve Beraber Olma Hamlesi Türkiye’nin Gücüne Güç Katacak, Yarım Asırlık Davamızı Birlik Ve Dirlik İçinde Geleceğe Taşıyacaktır,

Çağrımız Birliğe, Beraberliğe, Barışmaya Ve Heyacanla Sarılmaya Ve Tokalaşmayadır.

Birlikte Rahmet Ayrılık Da Azap Vardır.

Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyin İfade Ettiği Üzere;

Üç Hilalli Bayrağımızın Altına, Her Şeyini Yüksünmeden Gözden Çıkararak “Büyük Türklük Ülküsü”  İçin Savaşacak Kimseleri Çağırıyorum. Ürkenler, Üşenenler, Tembeller, Benciller, Çıkarcılar Çekilsinler Uzak Dursunlar.

Kongre Süreci

Mhp Gebze İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 26 Ağustos Cumartesi Saat 12:00 Da Gebze Kültür Merkezinde Yapılacaktır.

İnanıyorum Ki Kongremiz Tam Bir Şölen Havasında Ve Uyum İçerisinde Yapılacaktır.

Kongre Süreçlerimiz İle İlgili İlerleyen Günlerde Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Ve Mhp Kocaeli İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirbaş Açıklamalarda Bulunacaktır.

Kongrelerimiz  İle Söyleyeceklerimiz Şimdilik Bu Kadardır. ” dedi.

Ardından Cumhur ittifakı Mhp Gebze Meclis Üyesi Ömer Cihan Kavak;
Cumhur İttifakı

Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet  Bahçelinin, Sayın Cumhurbaşkanımız İle Birlikte İnşa Ettiği Cumhur İttifakı Mhp Gebze İlçe Başkanlığı İçin Kırmızı Çizgilerimizin Başında Gelmektedir.

Şehrimizde Cumhur İttifakı Ruhunu En İyi Şekilde Temsil Etmek En Asli Görevimizdir,

Cumhur İttifakı Liderimizin De Belirttiği Üzerine Menfaatler Üzerine Pazarlıklar Üzerine Kurulmuş Bir İttifak Değil, Devletin Bekası Üzerine Kurulmuş Bir İttifaktır.

Gebze De Cumhur İttifakının Bir Parçası Olarak Üzerimize Düşen Tüm Sorumluluklarımızın Bilincindeyiz, Liderimizi Ve İl Başkanımızı Asla Mahçup Etmeyeceğiz,

Cumhur İttifakı Ortaklarımız İle Birlikte Cumhur İttifakı Ruhuna Uygun Olarak Uyumlu, Birlik Ve Dirlik İçerisinde Olacağız,

Yaklaşan Yerel Seçimler İle İlgili Liderimizin Emir Ve Talimatları Doğrultusunda İlerleyeceğiz,

Şu Durumu Da Önemle İfade Etmekte Fayda Görüyoruz;

Cumhur İttifakına Yol Haritası Çizmek, Cumhur İttikakı Ortağımız Ak Partiyi Büyükşehir Ve İlçeler İle İlgili Uyarmak Hiç Kimsenin Hakkı Olmadığı Gibi Haddi De Değildir,

Geçmişte Ki Görevi Ne Olursa Olsun Cumhur İttifakının Yol Haritasını Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey Çizer, Bizlerde Liderimizin Talimatlarını Harfiyen Yerine Getiririz.

İnanıyoruz Ki 2023 Lider Ülke Türkiye Hedefimizle Birlikte 2024 Yılı Cumhur İttifakının Yılı Olacaktır.

dedi.

Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Akşit;
Teşkilat Yapılanma

Mhp Gebze İlçe Başkanlığımıza Bağlı 3 Aktif Bölge Temsilciliğimiz Bulunmaktadır,

Osmanyılmaz Bölge Temsilciliği

Beylikbağı Bölge Temsilciliği

Yavuzselim Mahalle Temsilciliği

Olarak Davamıza Hizmet Etmektedirler.

Göreve Gelir Gelmez Görev Dağılımından Sonra Hem Aktif Bölge Temcilciliklerimiz Ve 40 Mahallemiz İle İlgili Yetkilendirme Çalışmaları Başlamış Ve İnşaallah Kısa Zamanda Da Sonuçlanıp Tüm Bölge Ve Mahalle Temsilcilerimize Yetki Belgeleri Verilecektir.

dedi.

Son olarak İlçe Sekreteri Erdal Kabaca konuşmasında;

Gebzenin İl Olması Gündemi

Malumunuz Son 30 Yıla Damgasını Vuran Gebzenin İl Olma Süreci,

Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin Seçim Beyannamesinde Yer Alan Cumhuriyetin 100 Üncü Yılında 100 İl 1000 İlçe Açıklaması İle Yine Gündeme Oturmuştur,

Mhp Gebze İlçe Başkanlığı Olarak Gebzemizin İl Olması İle İlgili Tam 21 Yıl Önce

Durduğumuz Yer İle Bugün Durduğumuz Yer Aynıdır.

Bildiğiniz Üzere;

2002 Yılında TBMM’ye Mhp Kocaeli Milletvekili Sayın Kemal Köse Beyin Gebzenin İl Olması Gerektiği Hususu İle İlgili Yasa Teklifi Sunmuştu,

Mhp Gebze İlçe Başkanlığı Olarak Gebzemizin İl Olması Konusunda Şov Peşinde Olmadan Popülist Siyaset Üretmeden İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirbaş Ve Mhp Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Saffet Sancaklı Bey İle Sürekli Bilgi Alışverişinde Bulunarak Neler Yapabiliriz Noktasında Yoğun Mesai Harcıyoruz.

İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirbaş Ve Mhp Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Saffet Sancaklı Bey Gebzenin İl Olması Konusunda En Büyük Destekçimiz Olduğunu Özellikle Sizlere Belirtmek İsterim.

Önemle İfade Etmek İsteriz Ki, Gebzenin Menfaatlerinin Karşısında Olmamız Mümkün Değildir, Elbette Gebzemizin Menfaatleri Önceliklerimizin Başında Gelmektedir, Lakin Biz Bir Siyasi Partiyiz Ve Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz, Lider Teşkilat Doktrin Geleneğimize Bağlı Olarak, Başını Bir Ülkücünün Çekmediği Hiç Bir Oluşumun İçinde Eylemin Söylemin İçinde Olmayız.

Gebzemizin İl Olması Konusunda Samimiyetle Uğraşlarımız Devam Edecek Ve İnşallah Liderimizin De Desteği İle Başaracağız, Temennimiz Budur. dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ürkenler, Üşenenler, Tembeller, Benciller, Çıkarcılar Çekilsinler Uzak Dursunlar.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!