Türkiye Yüzyılına yakışmayan görüntüler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çıktığı bu süreçte Türkiye’ nin bir çok konuda atılım gösterdiği dikkatlerden kaçmazken bölgemizde bulunan ve başarı ortalaması 94 ün üstünde olan 1000’ in üzerinde öğrencilerin okuduğu bir okul yolunun kışın çamur yazın toz deryası içinde bulunması içler acısı.

Çayırova’ da bulunan Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi yolunun içler acısı halini sizlerle paylaşıyoruz. Yağmurlu havalarda çamur deryası ve su gölleri oluşurken, güneşli havalarda etrafı bir toz bulut kaplıyor.

Trafiğinde yoğun olduğu yol üzerinde öğrenciler okula gidip gelirken büyük zorluklar atlatıyor. Gidiş geliş yolunda ya su göletlerine giren araçların sıçrattığı çamur, güneşli günlerde çıkan toz bulutu öğrencilere zorluk yaşatıyor.

Konuyla ilgili Çayırova Belediyesine ulaşan öğrenci velileri orası Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin görev alanında biz karışamayız cevabı ile karşılaşıyor. İlçe Belediyesinin bu kadar basit bir konuda sorumluluğu almayıp büyükşehir belediyesine atması bir yana, Büyük Şehir Belediyesinin bu konuda haberi var mı diğer yana.

Bölge Haber Gazetesi olarak konunun takipçisi olacağımızı belirterek hem Çayırova Belediyesini hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesini öğrenci ve velilerimizin bu problemini çözmeye davet ediyoruz. İnanıyoruz ki ülkemizin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanlarından biri olan Doc.Dr. Tahir Büyükakın buradan haberdar olur olmaz konuya çare bulacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye Yüzyılına yakışmayan görüntüler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!