TEDİ, Gebze Center’da

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Günlük Gıda Dışı Alışverişin Öncü Markası TEDİ, Gebze Center’da Açıldı

GEBZE CENTER AVM’NİN YENİ MARKASI TEDİ OLDU

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, yeni bir markayı daha ziyaretçilerinin hizmetine sundu. Tüketicilerine uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri kaliteli ürünler sunan TEDİ’yi marka karmasına katan Gebze Center, yeni mağazasını yemek katında Gebzelilerle buluşturuyor.

02 Haziran 2021, İstanbul;

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, normalleşme dönemini yeni bir mağaza açılışı yaparak karşıladı.

Tüketicilerin günlük gıda dışı alışveriş ihtiyaçlarını karşılamak için faaliyet gösteren TEDİ, yeni mağazasını Gebze Center AVM’nin yemek katında açtı. 31 Mayıs 2021 tarihinde ziyaretçileriyle buluşan TEDİ mağazasının açılışı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından yapıldı. Açılışta AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile MHP Gebze İlçe Başkanı

Ülkemizin önemli zincir mağazalarından olan 12 ilde faaliyet gösteren TEDİ, bu açılışla Gebze’deki 10. ülke genelindeki 311. mağazasını Gebze Center AVM’de açmış oldu. Uygun fiyatlarla kolayca ulaşılabilen kaliteli ürünleri, ziyaretçileriyle buluşturma hedefiyle faaliyet gösteren Gebze Center’ın yeni markası TEDİ; ev tekstilinden züccaciyeye, oyuncaktan kırtasiyeye, iç giyimden aksesuara ve spor giyimden kozmetiğe kadar geniş bir ürün gamıyla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Hijyenik ve güvenli alışverişin adresi

Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM, yeni mağazasıyla ziyaretçilerine sunduğu ürün gamını genişletirken, aynı zamanda normalleşme döneminde sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi olmaya da devam ediyor. Gebze Center AVM bu anlamda uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle TSE – COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi de almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TEDİ, Gebze Center’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!