Subaşılar Otomotiv’in gurur günü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Lastik sektöründe bölgemizde öncüsü olan Subaşılar Otomotiv,  Bayramoğlu Paradise Island Hotel’de lastik tanıtım lansmanı düzenledi. Sektörde önemli bir marka haline gelen Subaşılar, iş ortakları Pirelli, Vipal ve Prometeon firmalarının önde gelen yöneticilerinin katıldığı lansmanda yeni kampanyalarını kamuoyuna duyurdu.

Türkiye’nin ilk lastik fabrikası olan Pirelli, dünya genelinde 4 üretim tesisi bulunan Vipal ile dünyada endüstriyel lastik odaklı tek şirket olarak bilinen Prometeon firmaları ile iş ortaklığı yapan bölgemizin başarılı kuruluşu Subaşılar Otomotiv, ‘Yol Arkadaşım’ sloganlı yeni kampanyasını açıkladı. Lastik almadan önce mutlaka Subaşılar Otomotiv’e uğrayın diyen Subaşılar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Subaşı, kampanyalarının detaylarını duyurdu.

BÖYLEKAMPANYA YOK

4 adet Pirelli lastik alan vatandaşlara 400 TL’lik yakıt desteği ve 200 TL’lik hediye çekinin yanı sıra, 4 al 3 öde kampanyası ile 4 lastik alana 1’ini ücretsiz verileceğini açıklayan Subaşılar Otomotiv adına konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Subaşı, “Her geçen gün büyüyerek gelişmemizi iş ortaklarımıza borçluyuz. Tecrübeli ve donanımlı bir firma halinde geldik. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunma adına gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Lansmanımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Subaşılar Otomotiv’in gurur günü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!