Soyluçiçek’ten Sofuoğlu tepkisi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Pro. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun özel bir tv kanalında üniversite öğrencilerine yönelik söylemi üzerine tepkiler yağmaya devam ediyor: CHP Çayırova İlçe Başkanı Soyluçiçek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Hey beyefendi sen kim olduğunu zannediyorsun? CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Ebubekir Sofuoğlu adındaki cahil Prof’un “Üniversiteler fuhuş yuvasıdır” açıklamasına tepki göstererek şunları söyledi… Mecliste bir vekil “milletin karnına kuru ekmek giriyorsa aç değiller” demesi gibi acınası bir durumdur bu yaşadığımız… İbrettir, gerçek yüzleri budur. Acımasız, insafsız, bencil ve çıkarları için her kılığa girebilen tiplerdir. Ne millet umurlarında ne de vatan… Biri mecliste, diğeri Üniversitede ama kafa aynı kafa… Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin meclisinde “Şeriat bizim hukukumuzdur” dedikten sonra çark ederler ama içlerindeki Cumhuriyet düşmanlığının ateşi hiç sönmez… Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun katıldığı bir televizyon programında üniversiteler hakkında yapmış olduğu cehalet kokan mide bulandırıcı açıklamaları kanımızı dondurdu. Ve şu soru geldi aklımıza… Sen bir Üniversitenin öğretim görevlisi değil misin, buradan maaş alıp yıllarca çocuklarına yedirmedin mi bu parayı, madem ki “fuhuş yuvası” diyorsun peki sen bu üniversite de ne iş yapıyorsun? Senin görevin ve sıfatın nedir anlayacağımız bir dilde anlatta hele bizde bir öğrenelim. Bu ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin karşısında söyleyecek bir söz bulamıyoruz. Saygı duyulması gereken Profösör ünvanını bunun gibi hastalıklı beyinlerin kirletmesine artık tahammülümüz kalmadı. Bir bilim yuvasını “fuhuş evi” olarak nitelendiren kendini bilmez zatların, Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinde nasıl Prof. olabiliyor? Çalınmış sorularla Askeri okullara, Üniversitelere doldurulan Cumhuriyet ve medeniyet düşmanları şimdi yarattıkları kirlilikle memleketi karanlığa boğmak istiyorlar. Türkiye, işte bu kafaların yarattığı kirlilikle Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı çağdaş ve Demokratik Cumhuriyetini yıkmak istiyorlar. Bunlar cahildir ve medeniyetin düşmanlarıdır. Meyveleri ise, okulda bir kadın öğretmene saldıracak kadar küçülebilen cahil öğrencilerdir. “Bunlar bizim aydınlık bir Cumhuriyet için çaba harcayan fedakar öğretmenlerimize saldırma cesaretini nereden buluyor? Bu Cumhuriyet düşmanları git gide çoğalıyor… Ortada acı bir gerçek var bunlar 18 yılda eğitim sistemini sayısızca değiştirerek çökertmeye çalışan beceriksizlerdir. Bunlar ülkenin aydınlık yarınlarını çalanlardır… Ülkeyi Ortaçağ karanlığına sürükleyenlerdir. Rahmetli Uğur Mumcu bu günlerin yaşanacağını yıllar önceden haber vermişti. Ve bu kendini Prof. olduğunu kendince zanneden kişiye diyoruz ki… Meydanı geniş buldunuz içinizdeki pisliği kusuyorsunuz, ama bu ülkenin vatansever halkı sizin bu karanlığınızı, hastalıklı fikirlerinizi kabul etmez etmeyecektir ve Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmaz… Göreceksiniz yaratmaya çalıştığınız karanlık ve cehalet içinde önce siz boğulacaksınız”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Soyluçiçek’ten Sofuoğlu tepkisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!