Tahir Büyükakın

Soyluçiçek saldırıyı kınadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Halk TV’de yayınlanan İki Yorum programının yorumcularından Levent Gültekin’e yapılan saldırıyı kınadı.   Halk TV’de yayınlanan İki Yorum programının yorumcularından Levent Gültekin, Bakırköy Meydanı’nda kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Hafif yaralı kurtulduğu saldırının ardından canlı yayına çıkan Gültekin, saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakırköy Başsavcılığı tarafından da saldırıyla ilgili adli soruşturma başlatıldı. CHP Çayırova İlçe aşkanı Cihan Soyluçiçek de Levent Gültekin’e yapılan saldırıyı yaptığı açıklama ile kınadı.

SOYLUÇİÇEK: “BU CESARETİ NEREDEN BULUYORLAR?

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Özgür

basına yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Bakırköy’de Halk TV binasının önünde 10- 15 kişi programcı Levent Gültekin’e saldırma cüreti gösteriyor. Adalet, kanun devleti, hesap soran olsa, bu eşkıyalığa cüret edilebilir mi? Kimden cesaret buluyor bunlar” ifadelerine yer verdi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Soyluçiçek saldırıyı kınadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!