Soylu, polis akademisi mezuniyet töreninde konuştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ülkemize çöreklenmeye çalışan 14 tane uluslararası mafya liderini Türk polisinin paketleyip sahiplerine iade etmesinden, kimlerin rahatsız olduğunu elbette ki biliyoruz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Malatya Polis Akademisi 26’ncı Dönem Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Bakan Soylu, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

– Ülkemize çöreklenmeye çalışan 14 tane uluslararası mafya liderini Türk polisinin paketleyip sahiplerine iade etmesinden, kimlerin rahatsız olduğunu elbette ki biliyoruz. Yurtdışına kaçan o hain FETÖ’cülerin hâlâ bu ülkede bir 15 Temmuz hayali kurduklarını biliyoruz. Türkiye’yi eski Türkiye’ye çevirmek için, karıştırmak için, insanları sokağa dökebilmek için, bu milletin kardeşliğini bir fitne ateşiyle yakabilmek için nasıl tezgahlar kurduklarını, hangi yalanları servis ettiklerini biliyoruz.

– Kimsenin sokaklara dökülmemesinden kimlerin rahatsız olduğunu, özelikle Türkiye’de ve Türkiye’nin dışında bu fitne ateşini körüklemek isteyenlerin neler yapmak istediklerini de biliyoruz. Hangi fitneleri, hangi grupları harekete geçirmek istediklerini, milletimizin sağduyusunu nasıl tahrip etmek istediklerini de biliyoruz. Bize yurt dışından ithal düzensiz göç, terör, uyuşturucu gibi konularda dünya ortalamasının üstünde bir sorumluluğumuz var ve Allaha şükür, dünya ortalamasının üstünde bir başarıyla bu üç meselede de milletimizin yüz akı olduk.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Soylu, polis akademisi mezuniyet töreninde konuştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!